Top Bathroom Remodeling Helpful Hints

Topp badrumsrenovering användbara tips

Lär dig mer om tips och tricks för badrumsbadrum.

Ombyggnadsteam

Topp för ombyggnad av badrum

Badrum är de näst mest utmanande rummen att hantera efter köket. Detta projekt har många rörliga delar, vilket gör det svårt att slutföra allt i tid. Använd dessa förslag, oavsett hur mycket pengar du måste spendera på en ombyggnad. Renoveringsidéer för badrum kan erhållas genom att använda Internet. I North Hollywood -showroom kommer du att kunna inspektera, känna och till och med köpa många av de produkter som erbjuds.

Försök alltid att komma till showroomgolv. Upptäck mer om badrumsstandarderna. Endast det ombyggda badrummet får ombyggd. Planera upp en hel badrumsmakeover med en lista över dina mål i åtanke. Tänk på faktorer som väggar och andra ofta förbisett funktioner som kan göra att dina mätningar är några millimeter av när du tar dem.

En fullständig badrumsrenovering kan ta 23 dagar i genomsnitt. Om det inte görs något arbete på helgerna, motsvarar det cirka 4,5 veckor (lite mer än en månad) oavbruten arbete. Kontrollera också din design för att se till att du inte har missat någonting. Badrum är de näst mest utmanande rummen att hantera efter köket. Detta projekt har många rörliga delar, vilket gör det svårt att slutföra allt i tid. Du kan ta bort källan till stress i planeringsfasen för din ombyggnad genom att använda dessa fem idéer och metoder.

Badkaret eller duschen är kontaktpunkten i rummet; Var inte rädd för att spruta!

 

Som den största fixturen i de flesta badrum tenderar badkar och duschar att ta centrum i termer av estetik och design. Även om du funderar på en renovering med låg budget kommer du att upptäcka att det är värt att ägna lite mer uppmärksamhet åt dessa fixturer. Det finns många val tillgängliga, och de du väljer kommer att bestämmas av din budget, men här är några idéer för att komma igång, oavsett hur mycket pengar du måste spendera på en badkar eller duschrenovering:

 

För att hålla utgifterna nere, överväg att ersätta bara de mest nödvändiga artiklarna som kran, duschhuvud och annan hårdvara. I vissa fall kan bara ersätta hårdvara som verkar vara gammal och föråldrad tillräckligt för att ge din dusch eller badkar ett uppdaterat utseende. Ett av de mest prisvärda mellanklassprojekten är att ersätta duschdörr (eller installation, om du redan har gardiner) vilket är ett utmärkt sätt att ändra utseendet och känslan av ditt badrum.

 

Badkar eller duschersättning är ett dyrare jobb som faller i den högre änden av sortimentet. Men om fixturen uppvisar tecken på slitage, som som fläckar, hårfrakturer eller andra brister, kommer det att vara väl värt din tid att göra det här jobbet. Några variabler måste beaktas, såsom möjliga badrumsåterfigurationer för att rymma ett badkar eller dusch av en annan storlek eller form, men slutresultatet kommer att vara ett modernt, praktiskt och estetiskt tilltalande badrum.

Vad är den bästa sekvensen för att renovera mitt badrum?

Badrumsarmaturer bör tas bort eller rivas. Installera din nya dusch eller badkarbassäng. Installera nya fixturer och funktioner. Lägg ner dina nya golvplattor. Häng ny gips och börja måla. Installera din nya fåfänga och skåp. Avsluta kopplingen av VVS.

För att renovera mitt badrum måste jag veta följande information.

 • Göra en ekonomisk plan.
 • Välj vilken typ av badrum du vill ha.
 • Skapa en planlösning för badrummet.
 • Fatta ett beslut om du vill ha ett badkar eller inte.
 • Ta till exempel ljus ...
 • Glöm inte ventilationen.
 • Gör det lite mer lyxigt.
 • Välj badrumsmaterial som är långvariga.

Få en inspiration!

Det finns en mängd alternativ tillgängliga idag för att få idéer till en badrumsmakeover. Naturligtvis är Internet en fantastisk resurs, med en mängd ombyggnadsbloggar, bildgallerier, entreprenörsportföljer och andra resurser - som alla är utmärkta resurser för att få inspiration och undersöka element som färgscheman, belysningskonfigurationer och annan design element.

Det finns dock en annan resurs som du bör använda utöver de som finns tillgängliga via internetgallerier. Gör det till en punkt att besöka showroom -golven när det är möjligt. Modernt badrum har till exempel ett showroom i North Hollywood som uppvisar en stor variation av varor och fixturer som du fysiskt kan se och känna innan du köper dem. Detta är en utmärkt metod för att få inspiration. Mer betydelsefullt, att få en närbild på de fixturer du funderar på kommer att hjälpa dig att bestämma vilka bitar som är den största matchen för dina krav och personliga preferenser.

Topptips och pekare för ombyggnad av badrum:

 • Extra utrymme behövs under fördjupningen.
 • Ta itu med frågan om badrumsventilation.
 • Växter kan användas för att ge färg och liv till ett rum.
 • Välj det lämpligaste golvet.
 • Färg kan användas för att öka eller minska storleken på ett rum.
 • Det är viktigt att ha bra badrumsbelysning.
 • Fristående bitar bör inkluderas.
 • Öka antalet platser där föremål kan hängas.

Ta reda på mer om de vanliga badrumsdimensionerna.

Planering kan vara svår, särskilt om du funderar på att flytta stora möbler eller andra betydande inventarier från deras ursprungliga platser. Det är avgörande att du är medveten om några av de mest populära konventionella badrumsmätningarna innan du börjar planera ditt nya badrum på papper.

För att komma igång är här en kort lista över saker att tänka på:

 • Toaletter behöver minst 30 tum rum, men större utrymmen - upp till 36 tum - tenderar att vara trevligare för människor att använda.
 • Badkar varierar i storlek, men en typisk en som säljs i en hemförbättringsbutik är 60 tum lång med 30 eller 32 tum i bredd. Djupet kan variera mellan 14 och 20 tum, varav genomsnittet är 14 tum.
 • Det rekommenderas att sänkor har minst 30 tum avstånd, men kom ihåg att detta kommer att lämna dig med mycket lite motutrymme, så 36 eller 48 tum är att föredra.

Vilka metoder kan jag använda för att hålla kostnaden för att renovera ett badrum nere?

 • Anställ de finaste hantverkarna du har råd att göra jobbet.
 • Ta hänsyn till det grundläggande minimumet.
 • Håll VVS -anslutningarna som ursprungligen installerades.
 • Välj de egenskaper som gör att du sticker ut.
 • Gör en beställning för (något) mer än du behöver.
 • Bli specialist inom området för fixturer och beslag.
 • Bara kakel där det är nödvändigt.
 • Håll ett öppet sinne för möjligheterna till vintage.

Skapa en omfattande ombyggnadsstrategi.

När du har dina idéer, mätningar och annan relevant information i handen är det dags att sätta upp en omfattande badrumsrenoveringsplan. Från och med en lista över de specifika uppgifterna du vill göra - allt från ett nytt medicinskåp eller handduksställ till målning, belysning och nya fixturer - kan hjälpa dig att fokusera dina ansträngningar.

Du kommer också att vilja sammanställa en lista över potentiella leverantörer, priser och till och med entreprenörer som du vill kontakta för information om ditt projekt.

Att göra en layout av ditt badrum är en annan utmärkt metod för planering. Det är inte nödvändigt att ha en komplicerad teknisk ritning. Allt du behöver göra är att använda lite grafpapper för att designa den grundläggande layouten i rummet och sedan skissa i armaturerna som du vill att de ska dyka upp efter att jobbet är klart. Med den här metoden kommer du att kunna garantera att badrummet är konstruerat exakt hur du föreställer dig. Var försiktig så att du inte glömmer element som att separera väggar och andra ignorerade egenskaper som kan göra att dina åtgärder avstår av några centimeter medan du tar dina mätningar.

Är det möjligt för mig att renovera mitt badrum på egen hand?

Du kan bara renovera ditt eget badrum om du har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten. Reparationer på ytanivå är ofta enkla och kan vara slutförda som ett gör-det-själv-jobb. Alla aktiviteter som involverar VVS eller elektriskt arbete kan bäst lämnas till en professionell rörmokare eller elektriker. Att arbeta med en professionell för en fullständig renovering är nästan alltid det bästa alternativet.

Glöm inte det lilla trycket

När det gäller de finare punkterna vill du kontrollera dina badrumsdesign för att se till att du inte har förbisett någonting. Belysning är ett exempel på något som ofta försummas.

Husägare är ofta nöjda med att helt enkelt ersätta gamla ljusarmaturer med nya fixturer, snarare än att överväga hur belysningen i badrummet kan omorganiseras för att förbättra rumets användbarhet eller känsla av utrymme. Bland de andra övervägandena är följande:

Elektriska uttag och ljusströmbrytare, liksom deras plats:

 • Färgad injekteringsmedel, caulk och andra tätningsmedel i olika ytor och färger.
 • Hårdvara - särskilt när det gäller matchande skåpsknappar, lådhandtag, ljusarmaturer, handdukställ och kranar så att färgerna och ytorna är konsekventa i hela.

Hur lång tid ska ett badrumsrenoveringsprojekt ta totalt?

Under idealiska förhållanden kan en blygsam badrumsrenovering slutföras på cirka 23 dagar i genomsnitt. Om inget arbete görs på helgerna motsvarar detta cirka 4 1/2 veckor (lite mer än en månad) om jobbet är klart på ett kontinuerligt och oavbrutet sätt.

Hjälpsamma tips om ombyggnad av badrum:

 • Detta projekt har många rörliga delar, vilket gör det svårt att slutföra allt i tid.
 • Huvudelementet i rummet är badkaret eller duschen; tillbringa liberalt!
 • Bilda en ekonomisk plan.
 • Välj vilken typ av badrum du önskar.
 • Rita en badrumsgolvlayout.
 • Många fantastiska renoveringsbloggar, bildgallerier, entreprenörsportföljer och andra resurser finns online, och alla är fantastiska verktyg för att upptäcka nya idéer och experimentera med olika aspekter, inklusive färgscheman och belysningsuppsättningar.
 • Badrumsbelysning är avgörande.
 • Fristående det bör inkluderas.
 • När du designar ditt nya badrum, se till att du är medveten om några av de vanligaste traditionella badrumsdimensionerna.
 • Sänkor bör ha minst 30 tum avstånd, men det kommer att göra dig mycket lite räknare, så 36 eller 48 tum är idealisk.
 • Specialisering av fixturer och beslag
 • Belysning är en ofta försiktig fråga.
 • De flesta husägare reparerar föråldrade fixturer snarare än att omarbeta belysningen i badrummet för att förbättra badrumets funktionalitet eller användarens känsla av utrymme.
 • Andra saker att tänka på inkluderar:
 • placering av elektriska uttag och ljusströmbrytare
 • Färgad injektering, caulk och tätningsmedel i många ytor och nyanser.
 • Blygsamma badrumsrenoveringar tar cirka 23 dagar i genomsnitt under optimala omständigheter.
 • Om det inte görs något arbete på helgerna, motsvarar det cirka 4,5 veckor (lite mer än en månad) oavbruten arbete.

Skriven av
BrookPad Team

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.