What are the different types of toilets?

Vilka är de olika typerna av toaletter?

Vad gör du innan du köper en toalett?

Vad gör du innan du köper en toalett?

Köper du en toalett?

Vilka är de olika typerna av toaletter? Är inte en toalett bara ett bad? Det är felaktigt! Det finns flera olika toaletter på marknaden, och det är viktigt att titta på alla dina val eftersom den typ du väljer kommer att drastiskt förändra utseendet på ditt badrum. Så för att hjälpa dig att göra ditt val, BrookPad Gå igenom alla de olika aspekterna av toaletter. Hur kan du sätta en toalett på plats? När du köper en toalett, tänk på hur och var det skulle fungera, särskilt om det skulle användas i en svit eller garderob. Mät det tillgängliga utrymmet i ditt badrum för att bestämma de fulla dimensionerna på en toalett, med hänsyn till hur mycket det kan sträcka sig från väggen och hur mycket utrymme det kommer att behöva framför den. Innan du köper är det ofta en bra idé att utarbeta en skalad plan för ditt badrum och ordna saker.

En annan sak att tänka på är den typ av VVS -länk du skulle behöva för att montera din toalett, som kommer att variera beroende på den toalett du vill ha. Om du har en rygg-till-vägg toalett måste du köpa en dold cistern separat, och om du har en väggmonterad toalett måste du också köpa en väggmonteringsenhet. Vad skulle det kosta att installera en toalett? Kostnadskostnader för toalett bör vara cirka 35-50 procent av kostnaden för toaletttanken, även om dessa kommer att variera beroende på storleken på arbetet, den toalett du vill ha och din plats. Det kan ta mellan 2 och 3 timmar att avsluta.

Letar du efter vägg hängde toaletter?

Letar du efter vägg hängde toaletter?

Vägg hängde toaletter

Vägghängande toaletter, med sina eleganta, strömlinjeformade mönster, är en Space Savers fantasi och kan beroende på din budget bara ha tillräckligt med fördelar för att motivera deras höga pris. Till skillnad från traditionella toaletter eliminerar den vägghängande ramen behovet av en iögonfallande cistern, som kan ta värdefullt utrymme i begränsade badrum. Rörledningen döljs nu bakom byggnaden. Väggen måste öppnas och dras ner till tapparna för att lägga till den här mallen för att reparera en faktisk toalett och plattan där de gamla toaletten måste fixas.

vägghängt toalett
En flytande toalett är å andra sidan extremt mångsidig och kan byggas enligt dina specifikationer rimligt snabbt i nybyggnader eller bland någon som vill göra en fullständig uppgradering. Till exempel kan en vägghängd panna monteras i vilken höjd du väljer. Eftersom toaletten inte kommer i direktkontakt med golvet är rengöring lätt, eftersom moppar och kvastar kan täcka alla områden på golvet. I huvudsak lägger vägghängande toaletter ett element av skönhet till ditt nya badrum, vilket gör det till ett utrymme du vill visa upp. Toaletter som hänger på väggen snarare än på en sockel kallas vägghängande toaletter. Det fina med vägghungtoaletter är att du kan få dem monterade i vilken höjd du än väljer (och inte fruktar, ramarna är väldigt hållbara, så din toalett skulle inte kollapsa från väggen)!

 

I behov av tillbaka till väggtoalettlösning?

I behov av tillbaka till väggtoalettlösning?

Tillbaka till väggtoaletter

Tillbaka till väggtoaletter, som vägghängande toaletter, gör bort en märkbar cistern till förmån för ett mer minimalistiskt utseende i motsats till standard, nära kopplade toaletter. Detta banbrytande koncept är inte bara för visning. Toaletter måste följa stränga byggkoder i de flesta delar av världen, som bland annat kontrollerar mängden utrymme som finns tillgängligt från toaletten i USA -kanten framåt. Eftersom den dolda cisternen är införlivad i väggen ger den extra kapacitet för att bättre uppfylla dessa krav, vilket är särskilt användbart i små utrymmen.

Tillbaka till väggtoaletten
Även om dessa bak-till-väggpannor är visuellt tilltalande och tar upp lite rum, kommer de till ett pris. Tillbaka till väggtoaletter har ofta ett rimfritt system som inte bara är lättare att rengöra utan ofta minskar mängden vatten som krävs vid spolning. På grund av platsen för VVS bakom väggen är husägare ofta skyldiga att öppna upp sina väggar eller byta ut sina rör för att montera den.

 

 

På jakt efter nära kopplade toaletter?

På jakt efter nära kopplade toaletter?

Stäng kopplade toaletter

En tät partnert toalett har toalettpannan och cisternen i närheten, som termen antyder. Och om du aldrig har hört talas om det, är oddsen att du har använt en eftersom det är den mest populära toaletten på marknaden och har varit i över ett sekel. Vad är det med det som gör det till en sådan tidlös modell? Stäng kopplade toaletter, å andra sidan, fungerar bra i medium till breda badrum och har samma mångsidighet som de flesta andra klassiska stilar. Nära kopplade toaletter är billiga och enkla att bygga, och de är enkla att återställa och hantera på grund av omedelbar tillgång till VVS-delarna. Delar är fortfarande mycket enkla att komma till på grund av deras framgång, och mindre ersättare kommer säkert att utföras utan hjälp av en rörmokare. Många nära kopplade prototyper är kompakta och tar mycket plats i små badrum, men komforten och låga kostnaderna gör avvägningen värdefull. En annan fördel med den nära kopplade toaletten är att den redan är installerad i de flesta hem. Från hushåll till kontor till hotell, oavsett om toaletten bryter eller måste bytas ut, kommer en vanlig nära kopplad toalett vanligtvis att byggas utan svårigheter under en begränsad tid till en låg kostnad. Även om andra mönster kan resultera i ett mer sofistikerat badrum, har nära kopplade toaletter blivit en standard i den västra världen på grund av deras pålitlighet och universalitet.

 Traditionell toalett för klassiskt badrum?

 Traditionell toalett för av klassiskt badrum?

Traditionella toaletter

Även om VVS-teknik har utvecklats för att bli mer effektiv och kompakt i sin arkitektur, har den gammaldags fortfarande en plats. Traditionella nära kopplade toaletter har till exempel charmiga funktioner som står i kontrast till moderna badrumsarmaturernas eleganta, strömlinjeformade linjer. Traditionella viktorianska toaletter inkluderar också utarbetade och utsmyckade utsmyckningar, såsom mässingshårdvara eller lövträssäten och lock, som lägger karaktär till ditt badrum och ofta betraktas som ett stilfullt, tidlöst alternativ till mer moderna nära kopplade toaletter.

Stäng kopplade toaletter
Traditionella toaletter kan ha en nära kopplad konfiguration identisk med strömtoaletter, men de finns ofta i tre olika höjder: korta, medelstora och tunga. De hjälper till att bygga en elegant era-look och ljud när de kombineras med andra fixturer inklusive badkar med rullning. En typisk toalett på låg nivå har ett spolrör som ansluter den till en cistern som ligger direkt ovanför pannan. Som man kan förvänta sig har toaletter på medelhög nivå en marginellt högre cistern, medan toaletter på hög nivå har en cistern placerat flera meter över pannan och spolas med en dragkabel. Tillgängligheten till klassiskt badrum visar att traditionella mönster fortfarande är efterfrågade, och det är lätt att se varför. Pullkedjehandtag, bänkar, lock och till och med konsolerna som monterar cisternen kommer alla att justeras till dina specifikationer eller vara så realistiska som möjligt i en periodmiljö när du installerar en viktoriansk toalett i ditt badrum.

 

Smart toalettstol för ditt badrum?

Smart toalettstol för ditt badrum?

Bidtoaletter - Smart elektronisk säte

Människor över hela världen använder BrookPad SplashLet och EcoSplash att städa upp efter att ha använt badrummet, så det är inte konstigt att det finns en mängd olika toalettval att välja mellan. Bidets har historiskt varit en annan fixtur än toaletter, ibland placerade precis bredvid dem. De sprutar vatten och sköljer på ett skonsamt och effektivt sätt. Bidet toaletter, på andra sidan, har en inbyggd bidet som rengör mässar på samma sätt som en fristående bidet skulle. Men i den här situationen sparar du utrymme i ditt badrum genom att slå samman två fixtures och eliminera behovet av att växla mellan toaletten och bidet. För t. ex. BrookPad SplashLet är en smart toalett som innehåller många av de bästa funktionerna i moderna toaletter och rengör som en bidet. Sätesventilation, en varmluftstork, trycknivåer som kan justeras, turbotvätt, luktutvinning och nattljusläge är bara några av de tillgängliga funktionerna. Förutom bidet toaletter som kombinerar det bästa av två världar, eftermarknads bilagor för etablerade toaletter som kan användas som en bidet är också överkomliga. Dessa avancerade bidet toalettstolar kommer med en slang och torka du upp när du behöver det. Men inte lika spektakulär som BrookPads duschtoaletter, de är mer tillgängliga och kompatibla med ett brett utbud av toaletter, vilket ger alla med vanliga armaturer en smak av den komfort som en smart bidettoalett kan ge.

Smarta toaletter förbättrar komforten.

Uppvärmda toalettstolar har använts i Asien och Japan i årtionden, men de är nya i Europa. Bidet har funnits sedan åtminstone den 18: e århundradet, och den funktion det tjänar har förstått sedan perioden av de gamla romarna. EU-medborgarna har varit tveksamma till att överväga det, men lyckligtvis, människor fångar på, och i en snabbare och snabbare takt varje månad. Bidet fick gradvis ett uppvärmt vatten, en elektriskt uppvärmd bänk och andra bekvämligheter. Mycket senare, särskilt efter uppfinningen av modern VVS i slutet av 1800-talet blev metoden mer automatiserad. Formen och arrangemanget av dagens modeller liknar de i AD 1750, men de antika modellerna fungerade annorlunda. Varje dag dumpas massor av toalettpapper i miljön, och med hjälp av en bidet minskar detta avfall kraftigt. Vatten, på andra sidan, är det universella lösningsmedlet så att det kan nå områden där toalettpapper inte kan. Rengöring av anus med vatten är mer lugnande, särskilt om dina vävnader är anbud. Om du blir äldre, har hemorrojder eller behöver eliminera många gånger om dagen, blir det mycket mildare att använda vatten.

Smart toalett och" mild " innebär inte bara att vara mer reserverad utan också att vara ännu friskare. Det handlar om din fysiska hälsa. En ström av vatten, särskilt uppvärmt vatten, kommer säkert att fungera bättre. Att hålla kroppen ren tar bort ämnen som fungerar som en avelsplats för bakterier. Bidets, som man kan föreställa sig, finns i olika storlekar. Någon av enheterna är helt fristående. Andra har toalettsitsar och lock som är avsedda att placeras ovanpå toaletten. Vissa är tekniska underverk som du aldrig skulle tro hände om du inte besöker Japan. Vissa inkluderar varmvatten, lufttorkning, automatiserad på/av, självrengörande munstycken med lågt underhåll och en mängd andra funktioner. Smarta toalettstolar blir vanliga i europeiska hushåll. Bidet sprutor byggda för Europeiska badrum blir billigare. Munstycket stannar kvar i bidet tills du öppnar det genom att trycka på "clean" - knappen på fjärrkontrollen eller knappen på bidet-kontrollens ände. Spray huvudet kan vara helt stillastående eller tas ut från mitten av brickan. Tvättmaskinens sköljcykel avbryts tillfälligt när vattnet värms upp tills centrifugeringscykeln startar. Smarta toaletter har potential att förbättra inte bara ditt välbefinnande och komfort, utan också ditt samhälle och världen som helhet. BrookPad är dedikerad till att minska utsläppen av växthusgaser genom att använda så många återvunna material som möjligt. Användningen av en smart toalettmaskin kan hjälpa till att minska den globala avskogningen samtidigt som toalettpapperförbrukningen minskar. Var inte rädd för att prova något nytt.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.