What Is the best way to use a bidet toilet seat

Vad är det bästa sättet att använda en Bidet -toalettstol

Lär dig mer om den bästa metoden för att använda en Bidet -toalettstol genom att titta på videon nedan.

Modern badrumsdesign

Om du är rädd att ställa frågorna är vi här för att svara på dem för dig! När Bidet -toalettstolarna fortsätter att komma in i europeiska bostäder kan du snart fråga "Hur använder du en bidettoalett?" Istället för att ha en separat toalett, försöker du installera en bidé som är fäst vid den befintliga toaletten? Här kan du hitta bidetanvisningarna på en sida av sig själva. Förutom att använda toaletthandsprutare kan du hitta instruktioner för att använda bärbara bidetsprutor. Bidetter består vanligtvis av en mekanism som sätts in i toalettstolen. Den sprutar vatten över undersidan för att hjälpa till att tvätta bort avföring eller annat skräp. Så här använder du bidén i ett nötskal: När du är redo trycker du bara på en knapp eller vänd en ratt för att slå på bidén.

 • Istället för att ha en separat toalett, försöker du installera en bidé som är fäst vid den befintliga toaletten?
 • Här kan du hitta bidetanvisningarna på en sida av sig själva.

Så här fungerar en Bidet -toalettstol

Bidet kommer att ha en enkel introduktion till Bidet Basics. Bidetter tar också platsen för pappershanddukar i duschen. Så länge mänsklighetens historia har funnits, har människor använt bidetter, fram till ganska nyligen sågs en bidé som en andra toalett och ofta installerades i toaletten av människor som trodde att det inte var något annat än en kort diskbänk; Dessa missuppfattningar har fördrivits. Spola framåt till 1980-talet, när Japan utsatte världen för en avancerad rymdbesparande toalettdesign: den elektroniska bidén. För närvarande används 85% av de japanska hushållen bidetter för rengöringsändamål. Istället för att montera kontrollpanelen på toaletten, följer denna speciella toalettsäte på toppen av toaletten.

Den grundläggande handlingen för att installera en gör-det-själv-länk under toaletten US-ventilen ger rent vatten till de avancerade alternativen för budet inkluderar konfigurationer som minnen, värmare, som cirkulerar inre eller yttre vatten eller luft och uppvärmda säten och lufttorkar. Mycket av de andra länderna använder inte vått toalettpapper. Våt toalettpapper är inte normen, även om de flesta européer tar sig tid att tvätta sig i processen, så det är viktigt att göra ansträngningen. När du använder en bidé kommer du att upptäcka att den gamla metoden för att torka bakom med toalettpapper är otillfredsställande, ineffektiv och föråldrad!

 • Bidet kommer att ha en enkel introduktion till Bidet Basics.
 • Bidetter tar också platsen för pappershanddukar i duschen.

Vad är en Bidet -toalettstol och hur kan jag använda den?

Koppla av i en varm plats

Om du använder en bidé behöver du inte gå ut ur vägen för att placera den. Det vill säga, skinkorna har varit en del av sätet efter att du är klar och du kan bara gå tillbaka till normala sittplatser. Det finns inget behov av att bli kall på den trevliga, varma platsen! Den korta varaktigheten för dina ablutioner innebär att din toaletttvätt förblir säker och hygienisk även när du är på tronen. Munstycket förvaras i bidén innan du klickar på "tvätta." Om maskinen är på kan sprayhuvudet vara helt stationärt eller flyttas bort från mitten av brickan för att ytterligare optimera prestandan. Eftersom munstycket fortfarande rensar sig, rengör det resten av diskarna ungefär samtidigt som det används. Nanopartiklar används i vissa Bidet -toalettstolar, som steriliserar munstyckena med färskt vatten precis innan det används.

 • Innan du trycker på "tvätt" -knappen hålls munstycket inuti bidén.
 • När maskinen slås på kan sprayhuvudet vara helt stationärt eller flyttas längre från brickans centrum för att förbättra prestandan.
Vattenström nära havet

Börja nu din Bidet -tvätt.

Tvätta knappen på fjärrpanelen eller tryck på knappen på toppen av bidetkontrollen för att aktivera den, så kommer den att köra vatten på sensorn för att använda skålen (troligen monterad på väggen eller fäst vid sätet). Det kan pumla dig i sidan med spraymunstycket. Det är möjligt att tvättmaskinens sköljcykel kan avbrytas kort när vattnet värms upp innan spinncykeln börjar. Var orolig för att använda första gången på en bidé som toalett? Ha en känsla för tvätten innan du gör ett drag innan du går. Håll din hand över skålen och tryck på knappen för toaletten för att få den att expandera för att ta reda på om munstycket är i rätt läge, bara pressa handtaget. Du skulle inte behöva exponera någon av kroppen för hårda inställningar medan du testar temperatur, friktion eller vinkel.

 • För att använda skålen, tryck på tvättknappen på fjärrpanelen eller knappen på toppen av bidetkontrollen, så strömmar den vatten på sensorn
 • Med sprutmunstycket kan det slå dig på sidan.

Gör nödvändiga förändringar

Ändra sprayen tills den är bekväm och träffar rätt plats så snart bidén börjar spruta dig. Det är enkelt att justera sprayinställningarna när du använder en Bidet -toalettstol. På kontrollpanelen kan du ställa in vattentemperatur, vattenstyrka, munstycksposition och spraydjup. Vissa människor föredrar en tung, smal dimma, medan andra föredrar en lättare, bredare dimma. Experimentera med olika konfigurationer för att se vilka du väljer. När du är klar tvättar du knappen Stop -knappen på kontrollpanelen. Munstycket kan självrettas och återgå till sin ursprungliga position i Bidet-bänken.

 • Så snart bidén börjar spruta dig, justera sprayen tills den är bekväm och når rätt plats.
 • När du använder en Bidet -toalettstol är det enkelt att justera sprayinställningarna.
 •  

  Låt luften torka.

  Du bör bokstavligen klappa dig torrt om toalettpapper är bekvämt. Endast ett fåtal rutor behövs! Många väljer att använda en utsedd tvättduk eller handduk för att torka sig, precis som de kan under en dusch. Dessa handdukar hängs vanligtvis nära bidén. Varma lufttorkar används i vissa Bidet -toalettstolar. Klicka på torrknappen på kontrollpanelen för att börja torka. Eftersom lufttorkning tar några minuter, om du har bråttom, starta processen med en bit toalettpapper.

  • Vanligtvis hänger dessa handdukar bredvid bidén.
  • Vissa Bidet -toalettstolar inkluderar varmlufttorkare.

  Kan du prova en Bidet -toalettstol?

  Vi hoppas att du har fått en bättre förståelse för hur man använder en Bidet -toalettstol. Om du inte har provat en ännu, skulle du säkert ha chansen att göra så snart som fler europeiska installerar smarta toalettstolar i sina hem. Om du redan är såld, BrookPad Hjälper dig att installera en bidé i ditt badrum. Det har aldrig varit enklare att avsluta rengöring och börja tvätta med ett brett utbud av revolutionära bidet -toalettstolar, bidetstillbehör och bidetsprutor utrustade för det europeiska badrummet.

  • Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att bättre förstå hur du använder en Bidet -toalettstol.
  • Om du har bestämt dig, BrookPad hjälper dig att installera en bidé i ditt badrum.

  Du kan torka rumpan efter att ha använt en bidé med pappershanddukar.

  Hur förväntas du torka dig själv efter att ha använt en bidén? Vissa poopers tycker att om deras byte är för upptagen för att stanna kvar i några minuter för att lufttorka, kan de klappa torrt med en liten bit toalettpapper kommer du att begränsa din toalettpapperförbrukning, vilket sparar pengar eller en återanvändbar handduk om de är erfarna poopers.

  Använder du en bidé för att torka av när du har använt den?

  När du är klar med att rengöra dina köns- och analregioner, se till att du torkar dig själv. Använd inte en trasahandduk eftersom en bidé är utrustad med en. Förstora de flesta bidetter, det finns en lufttorare inbyggd för att hjälpa till att torka händerna efter att ha använt.

  Har du en toalettbidettkombination?

  Det är verkligen exakt hur det låter som: en Bidet toalettkombination. Höjdpunkten i denna enhet är att den har både en toalett och en bidé inbyggd i en enhet; Det gör det möjligt för användaren att ha en premium badrumsupplevelse, tack vare att integrera högkvalitativa toalettfunktioner med bidetfunktioner. Denna badrumsfixturdesign har ett smidigt och modernt utseende som smälter bra med en mängd olika badrumsdesignstilar.

  Hur använder du en sprutabid?

  En bidé placeras framför dig och sänks mot dina könsdelar eller din bakre mellan benen, eller till och med bakom dig, beroende på var du sitter. Sprutning från fram eller bak är en fråga om personlig preferens; Du är fri att välja vilket alternativ du vill. Rikta sprayhuvudet så att det riktas uppåt mot en vinkel riktad mot det avsedda målområdet.

  Rengör anbud av avföring?

  Hur många tror du kommer att använda ditt badrum? Hur stor påverkan skulle en bidén ha på hur mycket toalettpapper du använder? Trots att det är helt saknat vetenskaplig forskning, som i princip inte drar några slutsatser om detta ämne, finns det åtminstone anekdotiska bevis som antyder att rengöring med vatten gör det mycket enklare att ta bort ytskräp eller avföring i detta exempel.

  Tror du att det är värt att köpa en bidespruta?

  En bidé kan inte eliminera alla bakterier från din butthole - det är inte ett steriliserande instrument och du vill inte att det ska vara. Icke desto mindre är bidetter mycket framgångsrika när det gäller att eliminera eventuellt fast avfall. Personer med funktionsnedsättningar kan hitta bidetter mer användbara än andra eftersom de hjälper människor i alla åldrar och rörlighetsnivåer.

  Nu vet du hur du använder smart toalett.

  Smarta toaletter har potential att hjälpa inte bara ditt välbefinnande och bekvämlighet, utan också ditt område och världen på lång sikt. BrookPad syftar till att inkludera så många gröna element som möjligt för att minska kolavtryck, med början med satsen. Användningen av ett smart toalettsystem kan minska användningen av toalettpapper och samtidigt minska den globala avskogningen. När det gäller förmåner verkar bidets vara en no-brainer. Var inte rädd för att ta en chans. BrookPad Förstår att de flesta av oss är obekväma med att använda en bidé, men vi förstår också att när du väl är van vid det skulle du inte missa din toalett. Nu är det dags att skifta.

  • BrookPad Strävar efter att minska kolavtryck med inkluderar så många gröna aspekter som möjligt, som börjar med satsen.
  • Implementeringen av ett smart toalettsystem kan minska användning av toalettpapper och samtidigt sänka global avskogning.

  Vilka är de primära takeaways från att använda en Bidet -toalettstol?

  • Bid -instruktionerna finns tillgängliga på sin egen sida här.
  • Du kan upptäcka instruktioner för att använda bärbara bidesprutor utöver toaletthandsprutare.
  • Majoriteten av bidéerna består av en enhet som är installerad i toalettstolen.
  • Letar du att installera en bidé som är kopplad till den aktuella toaletten istället för en separat toalett?
  • Bid -instruktionerna finns tillgängliga på sin egen sida här.
  • En kort introduktion till Bidet Essentials kommer att tillhandahållas via Bidet.
  • Bidetter kan också användas i duschen istället för pappershanddukar.
  • Se till att du torkar dina köns- och analområden när du har tvättat dem.
  • Eftersom en bidé har en, använd inte en bomullshandduk. Utvidgningen De flesta bidetter har en lufttorare inbyggd för att hjälpa till att torka dina händer efter användning.
  • Du förstår nu hur du använder en smart toalett.
  • Smarta toaletter har potential att gynna inte bara din hälsa och bekvämlighet, utan också ditt samhälle och planeten som helhet.
  • BrookPad Strävar efter att minska kolavtryck med inkluderar så många gröna aspekter som möjligt, som börjar med satsen.
  • Implementeringen av ett smart toalettsystem kan minska användning av toalettpapper och samtidigt sänka global avskogning.
  • Bidetter verkar vara en no-brainer när det gäller fördelar.
  • Momentet har kommit för att göra en förändring.
  • BrookPad syftar till att minska kolavtryck genom att inkludera så många miljövänliga funktioner som möjligt, med början med satsen.
  • Installationen av ett smart toalettsystem kan minska på toalettpapperanvändning och samtidigt minska den globala avskogningen.

  Skriven av
  BrookPad Team

  Tillbaka till blogg

  Lämna en kommentar

  Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.