What is toilet with bidet?

Vad är Toalett med bidet?

Vad är syftet med en bidet toalett?Vad är syftet med en bidet toalett?

Vilka är fördelarna med att använda en bidet toalettsits?

En bidet är en skål eller behållare som är utformad för att sitta på och användas för att tvätta händerna efter att ha använt toaletten. En bidet är en typ av VVS-armatur som har en plumbed-in vattenförsörjning samt ett dräneringshål, vilket gör det föremål för lokala sanitetsbestämmelser. Olika nationer har olika typer av bidetter; andra har sprutbidetter, och vissa har bidetter med uppvärmda säten, uppvärmt vatten och lufttorkar. En bidet toalett combo är en enhet som innehåller en toalett och en bidet. En uppvärmd toalettsits, en toalett nattlampa och ett alternativ för automatisk spolning ingår alla. De funktioner som avgör priset på bidet toalett mix fixturer. Bidets rengör miljön med en ström av vatten; ingenting kommer i kontakt med individen. Vatten för bidet levereras av samma färskvattenrör som ger vatten till toaletttanken. Enligt en vetenskaplig amerikansk artikel, att använda en bidet är " mycket mindre stressande för miljön än att använda papper."Japanska toaletter har en mängd olika funktioner som är avsedda att möjliggöra resor till badrummet går så smidigt som möjligt.

De japanska inställningarna för toalettvatten och lufttorkning kan justeras efter användarens önskemål. Inte alla modeller har alla funktioner; det är viktigt att avgöra vilka som är viktigast för dig. Majoriteten av bidet toalettkombinationer måste anslutas för att alla funktioner ska kunna köras. Automatisk stängning toalettsits - när en person upptäcks lyfter och sänker en annan rörelsesensorfunktion automatiskt sätet. Auto-flush toaletter använder rörelsesensorteknik för att känna att en konsument har vänster och spola omedelbart toaletten. När man upplever någonting för första gången finns det fortfarande en nivå av obehag. Rengöring av munstyckena är den enda speciella delen av rengöring av en bidet. BrookPad SplashLet är en smart toalett som kombinerar avancerad toalettfunktionalitet med bidet-stil rengöring. Nära kopplade toaletter, back-to-wall-apparater, vägghängda toaletter, bidetter och banbrytande designtoaletter finns också till rimliga priser. Smarta toaletter har potential att minska toalettpappersförbrukningen samtidigt som den minskar den globala erosionen. Bland funktionerna finns varmvatten, lufttorkning, automatisk på/av och självrengörande munstycken med lågt underhåll. Vi kan gå in på mer detaljer om att välja en bidet i följande delar.

·         En bidet är ett handfat eller behållare som kan sitta på och användas för att tvätta händerna efter att ha använt toaletten.
·         En bidet toalett kombination kombinerar en toalett och en bidet i en enhet.
·         Det finns också en uppvärmd toalettsits, en toalett nattlampa, och en automatisk spolning alternativ.
·         Priset på bidet toalettkombinationsarmaturer bestäms på de bekvämligheter som erbjuds.

 

Vad är bidet?

En bidé är en skål eller behållare avsedd att sitta på och användas för tvätt efter att ha använt toaletten. Den nya versionen har en VVS-in vattenkälla såväl som en dräneringsöppning, vilket gör den till en form av VVS-fixtur som omfattas av lokala sanitetsbestämmelser. Syftet med bidet är att uppmuntra personlig hygien. Den elektroniska bidet är en fixtur som kombinerar en toalettstol med en tvättstation. Könsorganen, perineum, inre skinkor och anus rengörs och tvättas med ange. En vertikal jet på vissa bidetter är utformad för att göra tvätt och sköljning av perineum och analregionen enklare. Standard separat bidet liknar en tvättställ som är fylld med rent vatten och sedan används för olika användningsområden, inklusive fotvätt. En bidén hjälper dig i huvudsak att rengöra dig själv efter att ha använt badrummet med vatten snarare än toalettpapper. I olika regioner i världen används olika typer av bidetter; Vissa länder har sprutbikt, medan andra har ännu dyrare bidetter med uppvärmda bänkar, uppvärmda vatten och lufttorkare. Det fanns bara ett badrum länge. Det är vanligtvis gömt bort i ett litet, snusigt utrymme, utom räckhåll och används och kasseras så snabbt som möjligt. Back-to-wall och vägghungt toaletter dök upp senare på det tjugonde århundradet, vilket signalerade början på försök att integrera badrummet med resten av huset och göra det till en familjemedlem. Med ankomsten av det tjugoförsta århundradet kom ett modernt perspektiv och en ny ras av toaletter och förvandlade badrummet till ett av de roligaste rummen i hemmet. Bidtoaletten, även känd som en duschtoalett, garanterar en andra blick och djupare undersökning eftersom det nästan inte kan skiljas från en vanlig panna innan du slutar titta närmare. Duschbiden utvecklades först i Japan på 1980 -talet som ett innovativt modernt koncept som gav konsumenten en full badrumsupplevelse från början till slut utan att använda toalettpapper.

·         En bidé är en skål eller behållare som används för att sitta på och tvätta efter att ha använt badrummet.
·         Den uppdaterade versionen har både en vattenförsörjning och en dräneringsöppning, vilket gör den till ett VVS -föremål som omfattas av kommunala sanitära standarder.
·         Bidens syfte är att främja personlig hygien.

Vad är Bidet toalettanvändning för?

När du använder både toalettpapper och en bidén förbättras och bevaras personlig hälsa mer exakt och bekvämt än när man bara använder toalettpapper. Vatten används sparsamt i vissa tilläggsbidetter med vertikala jetflygplan, och toalettpapper kanske inte används. Användningen av bidetarmaturer kan också hjälpa till med hemorrojder och andra könsorganisationsproblem. På grund av den breda ytan på bassängen behöver fristående bidetter rigorös efteranvändning och regelbunden desinfektion, eller mikrobiell förorening från en konsument till nästa kan inträffa. På grund av deras användbarhet för att säkerställa sanitet används ofta bidetfästen på sjukhustoaletter.

·         Personlig hälsa förbättras och upprätthålls mer korrekt och lätt när du använder både toalettpapper och en bidé än när du bara använder toalettpapper.
·         Bidbeslag kan också hjälpa till att behandlingen av hemorrojder och andra könsorganisationer.

Varför bidettoalett är bäst?

Alla människor anser att lyx är något som är utanför deras kontroll. Om du inte har råd med det eller inte kan få det för något annat syfte, måste det vara ett privilegium. Andra beskriver det som att njuta av vissa aktiviteter som, oavsett hur obetydligt, får dig att känna dig lugn. Funktioner som en uppvärmd toalettsäte, en toalettnattljus och ett auto -spolalternativ ingår på Bidet toalettkombinationer. De kanske inte är kvantifierbara som sensationer, men alla som har vred sig över en kylig vinterkväll för att koppla av på en uppvärmd toalettstol skulle säkert vara överens om att det är ett värdigt privilegium. Det är därför en Bidet -toalettkombination är en så värdefull lyx; Små stunder som har en enorm effekt på hur du låter. En Bidet -toalettkombination är precis som det ser ut. Det är en enda enhet som kombinerar en toalett och en bidé i en enhet, vilket ger en lyxig badrumsmiljö genom att integrera en högkvalitativ toalett med bidetfunktioner. Dessa badrumsarmaturer har en elegant och minimalistisk look som kommer att komplettera en mängd olika badrumsstilar.

·         Andra definierar det som att hitta glädje särskilt saker som får dig att känna dig i fred, oavsett hur lite de är.
·         En Bidet -toalettkombination är exakt hur det låter.

Hur man väljer bidet med toalett?

Hur väljer jag bidet med toalett?

Hur kan du välja en Bidet -toalettkombination?

När du försöker köpa en Bidet -toalettkombination finns det många saker att komma ihåg. Vilken design skulle se bättre ut i ditt badrum? Vill du ha något strömlinjeformat och nytt, eller vill du inkludera några mer traditionella element? Kostnad - Vad är den mest prisvärda prispunkten för dig? Priset på Bidet Toalettkombinationsinredningar bestäms av de funktioner som erbjuds. Det är möjligt att välja ett mer grundläggande alternativ till ett lägre pris, eller att gå ut när det gäller funktionalitet för en dyrare upplevelse. Det finns en mängd olika funktioner, inklusive uppvärmda toalettstolar, automatisk spolning och lufttorkar. Skapa en lista över funktioner som är avgörande för dig och dina familjer, precis som du skulle göra innan du gör något annat val. En japansk toalett, även känd som en smart toalett, är en toalett som använder smart teknik. Enkelt uttryckt kan smarta toaletter kommunicera med sina användare genom en fjärrkontroll. Du kan spola, dimma och torka med en enda knappklick. Japanska toaletter, som namnet antyder, uppstod i Japan. Tvättbar eller varmvatten tvättt toalettstol är som den klassificeras på japanska. Världens mest moderna toalettmaskin är denna högteknologiska toalett.

·         Det är möjligt att välja ett mer grundläggande alternativ till en billigare kostnad, eller att gå fullt ut när det gäller kapacitet till en högre kostnad.
·         En smart toalett, ofta känd som en japansk toalett, är en som använder smart teknik.

Är det sant att bidets är sanitära?

När det gäller att använda en bidé är detta den näst oftast frågade frågan. Den första numret är precis ovanför den här. Bidetter är ett riktigt sanitärt sätt att städa upp efter att ha använt toaletten, i ett nötskal. Det är möjligt att säga att bidetter är mer sanitära än den traditionella praxis att använda toalettpapper. Bidetter desinficerar miljön med en ström av vatten; Ingenting kommer i kontakt med den enskilda andra än vattnet, eftersom det inte finns någon risk för föroreningar. Att använda en bidé, i kombination med korrekt handtvättförfarande, är en mycket sanitetsmetod för att rensa upp efter att ha använt badrummet. Det hygieniska inslaget hos bidet -toaletter kan naturligtvis inte förbises och är den primära motiveringen för att köpa en. Att vrida en arm bakom ryggen kan vara en besvärlig upplevelse och kan förvärra muskelproblem vid topparna av axlarna. Att nå bakom att använda toalettpapper är ett svårt och ansträngande företag som kan vara nästan omöjligt om du är en stor ram eller har någon form av skada. Duschtoaletter erbjuder dig en omedelbar fördel genom att helt eliminera behovet av denna metod.

·         Detta är den näst oftast ställda frågan om att använda en bidé.
·         När det är parat med regelbundna handtvättprocedurer är det ett mycket hygieniskt sätt att rensa upp efter att använda toaletten.

Var skulle vattnet för bidén komma ifrån?

Låt oss först och främst debunkera idén att Bidet -vatten har sitt ursprung i toaletttanken. Så är inte fallet. Att använda vatten från toalettskålen kallas "smutsigt", eftersom det inte följer de sanitära standarder som bidetter är kända för. Vatten för bidén kommer från samma färskvattenrör som ger vatten till toaletttanken. Detta är det exakta vattnet som rinner genom kranarna i sänkorna. Det är nytt, säkert och fritt från bakterier.

·         Biden får sitt vatten från samma färska vattenlinjer som levererar toaletttanken.
·         Detta är samma vatten som kommer ut ur diskbänkskranarna.

Är det sant att bidet toaletter är bättre än toalettpapper?

Stämmer det att bidet -toaletter är bättre än toalettpapper?

Bidtoaletter är att föredra framför toalettpapper.

Bidetter kan rädda klimatet genom att minska användningen av toalettpapper. Jämfört med vattnet som används för att tillverka toalettpapper behöver den typiska användaren en liten volym vatten för att rengöra med en bidé. Att använda en bidet är "mycket mindre stressande på atmosfären än att använda papper", enligt en vetenskaplig amerikansk artikel. Enligt Scientific American, om USA vände sig till ange, kan 15 miljoner träd bevaras per år. I dag är miljömedvetande ett hett ämne. Vi funderar alltid på att använda färre kemiska rengöringsprodukter (vilket är ett fantastiskt steg) när vi funderar på att göra ECO hållbara förbättringar i badrummet, men vi funderar inte på att använda mindre toalettpapper. Men när VVS -tekniken åldras och mängden toalettpapper och våtservetter stiger, blir konsumtionen av toalettpapper och, nyligen, våtvetter, ett miljöproblem. Genom att undvika användning av våtvettervetter och drastiskt sänka toalettpapperanvändningen kommer en bidet toalettkombination att minska ditt badrums miljöeffekter kraftigt.

·         Bidetter kan hjälpa miljön genom att sänka mängden toalettpapper som används.
·         Jämfört med det vatten som krävs för att göra toalettpapper kräver den genomsnittliga användaren bara lite vatten för att rengöra med en bidé.

Vad letar du efter på en smart toalett eller en japansk toalett?

Bidtoalettkombinationer har ett antal egenskaper som skiljer dem som avancerade fixturer. Inte alla versioner har alla funktioner; Det är avgörande att ta reda på vilka som är mest relevanta för dig och din familj och sedan välja en modell som uppfyller dina behov. Japanska toaletter har ett brett utbud av funktioner som är utformade för att göra dina resor till badrummet lite jämnare. Vatten- och lufttorkningsinställningarna på den japanska toaletten kan ändras till användarens önskade temperaturer - imponerande, eller hur? Temperaturförväntningar kan lagras och återkallas för nästa badrumssession. Och de av er som inte känner till japanska toaletter.

Toalett med vatten som har värmts - Medan vattnet som kommer ut från bidetmunstyckena fortfarande är nytt och kallt, värmer vissa versioner det innan det levereras för tvätt. För att säkerställa att vattentemperaturen är korrekt, leta efter modeller med variabla värmeinställningar.
Plats med nattljus - Det är en spelväxlare att inte behöva vända på badrumsljuset mitt på natten! Vägen är upplyst av mjuk belysning inuti badrummet, som finns i olika färger i vissa versioner.
Bidtoalett med vattentryck kan justeras - Du kan, ahem, borde vara lite mer aggressiv när det gäller att rengöra ibland. Detta är möjligt tack vare en funktion som hjälper dig att ändra vattentrycket. Vattenintensiteten kan justeras för att passa användarens behov.

Bidet med munstycken som stöder bakre tvätt och bidet - Tvättvalet "fram och bak" är tillgängligt på de flesta kombinationsbidéer. Andra har ett enda artikulerat munstycke som täcker hela regionen, medan andra har två munstycken, ett för framsidan och ett för baksidan. Detta är enligt vår åsikt ett säkrare val eftersom varje munstycke skulle ha ett enda mål och kommer att kunna utföra sitt jobb efter bästa förmåga.

  • Toalett med varm torktumlare med luft - I slutet av tvättcykeln torkar en sprängning av varm luft upp allt vatten och ger bidetupplevelsen till en tillfredsställande slutsats. Vissa modeller har förmågan att ändra lufttemperaturen och/eller luftflödesvägen.
  • Toalettstol med värme- Det är omöjligt att överskatta bekvämligheten med en uppvärmd toalettstol. Mitt på natten, att sitta på en kall toalettstol är en aktivitet som ingen vill ha! Många versioner har fortfarande termiska inställningar som kan justeras för att ha mindre värme på sommaren och lite mer komfort på vintern.
  • Bidet med CControl på avstånd - Först kan det verka absurd att använda en fjärrkontroll för din toalett. Och även om Bidet -kontrollpanelen sällan används som en "fjärrkontroll", ger den konsumenten tillgång till alla anpassningsbara inställningar. Denna Bidet -kontrollpanel kan också lagras i en kontrollhållare, 'vilket gör det möjligt för konsumenten att använda den utan att behöva oroa sig för att den går förlorad.
  • Toalett med auto-spolning - Auto-Flush-toaletter använder rörelsessensorteknologi för att upptäcka att kunden har lämnat och spolar toaletten automatiskt.
  • Toalettstol med automatisk stängning - När en människa avkänns höjer och sänker en annan rörelsesensorfunktion omedelbart sätet. Det kommer inte att finnas fler slammande toalettstolar!

Hur ansluter du smart bidet?

Hur ansluter jag smart bidet?

Räcker det för mig att ansluta bidén? Vad händer om du inte har tillgång till ett elektriskt utlopp?

Ja, de flesta Bidet -toalettkombinationer måste anslutas för att någon av funktionerna ska fungera. Särskilt om det finns varmt vatten eller varm luft närvarande. Detta skulle inte vara ett problem om badrummet har ett utlopp i närheten, så om det inte gör det finns det alltid flera val. Vissa människor kommer att kunna nå toaletten genom att bara slingra en utökad sladd runt basbordet. Andra genomför mini-renoveringar och är villiga att helt koppla ett angränsande uttag. Om du reparerar en gammal toalett och inte har ett utlopp är det värt att spendera några dollar för att ha en installerad; Tråden är oftast dold bakom väggen och behöver bara skjutas igenom för att nås.

·         Ja, de flesta Bidet -toalettkombinationer måste anslutas för att någon av funktionerna ska fungera.
·         Särskilt om det finns varmt vatten eller varm luft närvarande.

Vad är det bästa sättet att använda en bidé?

Att använda en modern bidet är anmärkningsvärt lätt. Allt du behöver är lite övning. Förbered dig. Att hitta kontrollpanelen när du har gjort 'gör ditt jobb' är avgörande för en stor bidet erfarenhet. Välj alternativet att tvätta. Det finns vanligtvis en 'front wash' och 'rear wash' - knapp, samt en vattentemperaturinställning. Detta kommer att leda till att tvättmunstycket sträcker sig och tvättcykeln börjar. När pumpen trycker på vattnet och / eller vattnet värms upp kan det ta några ögonblick för detta ska hända. Gör nödvändiga justeringar. För en mer exakt tvätt, justera vattenspraybanan eller trycket om det är lämpligt. Stoppa genom att trycka på stoppknappen. Vissa modeller kan ha förprogrammerade slingor, så det här steget skulle hoppas över. Andra kommer att be dig att slå pausikonen. Det är ganska torrt. Många maskiner har ett alternativ för varm lufttorkning; välj det och vänta tills det är klart att torka. För att avsluta torkningen skulle fler manuella versioner behöva en begränsad mängd toalettpapper. Medan det verkligen är naturligt, det finns alltid lite obehag när man gör saker för första gången. Att gå igenom rörelserna utan att gå på toaletten är ett enkelt sätt att komma runt detta. Det visar dig hur det fungerar, hur solid vattenströmmen är och vilken temperatur som är optimal, bland annat. Se bara till att du använder din hand för att skydda vattensprayen.

·         Att använda en modern bidet är förvånansvärt enkelt.
·         Tvättmunstycket sträcker sig och tvättcykeln börjar.

Är det tillräckligt att köpa en ny toalett för att få en bidet?

Nej, du behöver inte köpa ett helt badrum! Det finns andra bidetalternativ som gör att du kan använda en bidet med din nuvarande toalett. Bidetbyten använder den befintliga toaletten och BrookPad SplashLet toalettsits, toalettsitsbidetter ersätter den befintliga toalettsitsen för att använda den befintliga toaletten, och elektroniska toalettsitsbidetter använder den nuvarande toalettsitsen men har fler funktioner, liknande bidet toalettkombinationer. När det gäller att rengöra en bidet finns det några saker att tänka på. Rengöring av bidetmunstyckena är den enda' speciella ' aspekten av att rengöra en bidet. Resten av fixturen kan rengöras på samma sätt som en vanlig toalett; vissa har också justerbara toalettstolar för jämn bättre tvätt! Bidet-munstyckena måste rengöras enligt den installerade modellen. Andra har självrengörande munstycken, och vissa har munstycken som kan utökas för snabb rengöring, medan även vissa är helt manuella. Bidets munstycken och andra element kan skötas bättre enligt installations-och skötselanvisningarna. Bidet-toalettkombinationen är monterad på samma sätt som de flesta toaletter, så att den kan tas bort efter behov, till exempel vid körning. För att reparera det, självklart, en riktig toalett måste byggas – du ska inte lämna nästa hyresgäster utan toalett!! Ofta bör alla inköpsarrangemang ange att toalettanordningen inte ingår.

·         Nuvarande toalett och BrookPad Splash används som bidet ersättare. Elektroniska toalettsitsbidetter använder den nuvarande toalettsitsen men har ytterligare funktioner, jämförbara med bidet toalettkombinationer, och toalettsitsbidetter ersätter den befintliga toalettsitsen för att utnyttja den befintliga toaletten.
·         Resten av fixturen kan rengöras precis som en vanlig toalett, och vissa har till och med rörliga toalettstolar för ännu bättre rengöring!

Smarta toaletter och bidet toaletter har mer komfort.

Den BrookPad SplashLet är en smart toalett som blandar modern toalett mångsidighet med bidet-liknande rengöring. "Gentle" och "smart toalett" innebär en mer fredlig, liksom en bättre sinnesstämning. BrookPad är den perfekta högkvalitativa inredningen för att installera en föråldrad toalett i ditt hus eller arbetsplats eller bygga ett badrum som smälter in i resten av ditt hem. Det här är föremål från prestigefyllda etiketter som finns i olika stilar, färger och former. Nära kopplade toaletter, back-to-wall-enheter, vägghängda toaletter, bidetter och banbrytande designtoaletter är också överkomliga. Vi har fortfarande ett komplett lager av delar och tillbehör, samt stolar och olika cisterner. I ett nötskal har vi allt du behöver för att slutföra ditt badrum enligt dina önskemål och behov. Om du har problem med att välja rätt, läs vår toalettguide, som beskriver de olika stilarna på toaletter och hur du väljer rätt. Smarta toalettstolar blir allt vanligare i Europeiska hem. Varmvatten, lufttorkning, automatisk på/av och självrengörande munstycken med lågt underhåll är bara några av de funktioner som ingår på bidet-toaletter. Smarta toaletter har förmågan att minska den globala nedbrytningen och samtidigt minska användningen av toalettpapper. Du skulle aldrig förstå tanken på en" smart toalett " om du inte besöker Japan. Var aldrig rädd för att göra något nytt.

·         Den BrookPad SplashLet är en smart toalett som kombinerar modern toalettfunktionalitet med bidet-stil rengöring.
·         "Mild" och "smart toalett" betyder en lugnare, mer positiv sinnesstämning.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.