Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Torka av den eller bättre att tvätta den med toalettbidet?

Hitta allt du behöver veta om toalettpapper och få torka, eller få använda en toalettbidé?

Vill du städa upp med en torka eller en tvätt?

Vill du städa upp med en torka eller en tvätt?

Kommer du att torka eller tvätta?

Dess soliga morgonhelg och du kör din röda glansiga bil, du stannar för snabb shopping på marknaden. Allt gjort, du kommer tillbaka och ser paket med fåglar ovanför din bil. Å nej, din bilfärg är markerad med vita droppar. Vilken sammanfallande du just köpte pappershandduk; Du kan bara torka av det. Inte så bra idé utan vattnet eller fuktet kommer det bara att bli en större röra och du vill inte oskärpa vitt ämne över hela bilen. Du bestämmer dig för att tvätta den istället. Hemma, du har välsmakande äpplen, något dammade, torka med pappershandduk, inte den här gången, du vill tvätta den. Efter att ha arbetat i trädgården, planterat ny blomma och händerna är lite i smuts, kanske det här är dags för papper? Inte den här gången, du vill tvätta den. Dess mattid, Buffalo Chicken Wings var läckra. Du använder din pappershandduk; Du tar bort det mesta från dina händer, men de är fortfarande lite stinkiga. Ja, du bestämde dig för att tvätta den. Och plattor, pappershandduk hjälper dig inte. Du vill också tvätta den.

 • Det är en ljus och vacker lördagsmorgon, och du kör din röda glänsande bil till marknaden för ett kort ärende.
 • Du vill tvätta det den här gången.
 • Det är dags för en matställe, och Buffalo Chicken Wings var fantastiska.

Är det att föredra att tvätta istället för att använda toalettpapper?

Tvätt är också mjukare på vaginalregionen än att torka med torrt toalettpapper. Enligt jaget är det troligt att kvinnor som är oroliga för sprayen från en bidé som stör den bakteriella balansen i vaginalområdet kommer troligtvis inte att uppleva detta om det inte är en högdriven vattenstråle; Teoretiskt kan det skjuta in i urinröret eller livmoderhalsen. Om så är fallet, använd inte det. Tvätt använder också mindre vatten än att torka ur miljödynpunkt. Enligt en vetenskaplig amerikansk artikel tar det 140 liter vatten för att skapa en rulle toalettpapper. Å andra sidan kommer du att använda ungefär 500 ml bidetvatten.

 • Tvätt är också mjukare på vaginalregionen än att torka med torrt toalettpapper.

Vad sägs om tvättstuga?

Nu är du i ett tvättstuga, jobb gjort, och du tänker varför torka av papper? Hela dagen valde du att tvätta det inte torka av det. Men hur, att kombinera toalett och kunna tvätta den? Svaret är enkelt: SplashLet! Snabb ordning och nu har du det. Du kan välja att tvätta det också här. Det är perfekt, så du har lösning för att torka av det. De SplashLet Erbjuds ultimat vattenflöde för perfekt tvätt & bidet, ersätta behovet av toalettpapper och få hygien till nästa nivå. Milt flöde av luftat vatten kommer att rengöra allt du behöver för att rengöra. Bird gör på din bil, smuts på händerna efter trädgårdsskötsel, damm på frukt, läcker sås på händerna, efter middagsplattor, bestämde du dig för att det är bättre att tvätta den. Nu med SplashLet, du kan tvätta direkt på toaletten, med användning av elektronisk bidett toalettstol strax efter att du är klar. Det är bättre att tvätta det.

 • Det är idealiskt, så du kommer att kunna lösa dina problem med pappersstorka.
 • De SplashLet Tillhandahöll maximalt vattenflöde för en felfri tvätt och bidé, eliminerar behovet av toalettpapper och höjer renheten till nya höjder.
 • Allt du behöver för att rengöra är ett mildt trick med luftat vatten.

Finns det inget toalettpapper?

Tvätt föredras än att torka, enligt hälsoexperter. Enligt hälsoexperter är tvätt att föredra än torkning. Om du inte kan hitta toalettpapper i din grannbutik på grund av panik shopping, är det nu ett bra tillfälle att börja tvätta istället för att torka. Även om det finns lite bevis på om förfarandet är mer sanitär - torka eller rengöring - rekommenderar vissa experter det senare. Överväg att använda toalettpapper som inte är vått. Du lämnar avföring och bakterestor, men om du använder en bidé tvättar du bort den. Som en konsekvens har människor som tvättar eller använder bidén en lägre risk att utveckla utslag, smärta och irritation.

 • Enligt hälsoexperter är tvätt att föredra än torkning.
 • Tvätt föredras än att torka, enligt hälsoexperter.

Jag är inte säker på vad skillnaden är mellan tvätt och torka?

Rengöring är en bred fras som hänvisar till alla aktiviteter som innebär att ta bort smuts från vad som helst, till exempel att torka dina glasögon med en trasa. Tvättning är processen att helt fördjupa allt i vatten, till exempel när du tvättar händerna med tvål och vatten. Rengöring är en mer omfattande term som hänvisar till processen för att ta bort smuts från vad som helst. Rengöring kan också innebära att du eliminerar objekt som inte är på rätt plats. Tvätt är en metod för rengöring som använder vatten och innebär helt nedsänkning av något i det. En "biltvätt" är en plats där du kan ta din smutsiga bil för att rengöras. Rengöring och rengöring kan användas omväxlande för att hänvisa till helt rengöring av röror. Frasen "gör tvätten" eller "gör tvätten" används oftare. Clean Up har också en slang betydelse: att tjäna en stor vinst (mycket pengar) på kort tid. Clean Out har också en ekonomisk konnotation: det hänvisar till att få någon att förlora eller slösa alla sina pengar. Någon eller något som har tvättats är inte längre framgångsrik eller hjälpsam.

 • Rengöring är en bred fras som hänvisar till alla aktiviteter som innebär att ta bort smuts från vad som helst, till exempel att torka dina glasögon med en trasa.
 • Rengöring är en mer omfattande term som hänvisar till processen för att ta bort smuts från vad som helst.

Är det sant att dricksvatten är mer hygieniskt än att använda toalettpapper?

Är det sant att dricksvatten är mer hygieniskt än att använda toalettpapper?

Är det sant att vatten är mer sanitärt än toalettpapper?

I de flesta länder städar människor sig med toalettpapper, med bara en liten fraktion som föredrar att använda vatten. Trots att vatten anses vara mer hygieniskt är vävnadspapper det mest använda i världen. I de flesta länder och civilisationer har det att använda toalettpapper istället för vatten gradvis blivit standarden. Kvinnor bör torka från fram till bak för att förhindra infektion eftersom vaginal- och urinrörsområdena är så nära det anala området. Vatten anses vara mer hygieniskt eftersom det eliminerar all avföring och urin från underkläder och inte lämnar en obehaglig lukt. Wiping tar inte bort avföringspartiklar som ligger i hårstrån runt våra rumpor, men vatten gör det. Toalettpapper är lätt och bärbart och det kan användas var som helst. Vissa människor hävdar att det får dem att känna sig fuktiga i sina underkläder, vilket är ganska obekvämt.

En obehaglig rest kommer att lämnas kvar om du torkar perineum. För att undvika skador, anal sprickor och hemorrojder förvärring bör torkning göras noggrant. Även om det finns många olika typer av toalettpapper, är de väsentliga komponenterna och slutförda artiklarna samma. De flesta läkare säger nu att torka för snabbt eller för våldsamt orsakar anal region irritation hos sina patienter. Patienter som använde toalettpapper hade perianal och perineal ACD, som försvann när de slutade använda det. Många som använder toalettpapper tvättar inte händerna efter att ha använt badrummet, vilket sprider bakterier. Lokaliserad irritation eller nötning av överhuden och slemhinnan kan vara resultatet av att torka av anus. Att torka din buttle med toalettpapper ger en foul rest, och slickning är oattraktiv. Att tvätta den analöppningen med vatten är det största sättet att förnya det och bli av med de flesta mikroorganismer. Länder och kulturer kan påverka ens hygienpraxis, som är svåra att förändras över natten. Jag skulle hellre gå med fuktiga underkläder och en ren botten än att dra om min illaluktande, torra anus.

 • I de flesta länder städar människor sig med toalettpapper, med bara en liten fraktion som föredrar att använda vatten.
 • Trots att vatten anses vara mer hygieniskt, är vävnadspapper det oftast som används över hela världen.
 • I de flesta länder och civilisationer har det att använda toalettpapper istället för vatten gradvis blivit standarden.
 • Kvinnor bör torka från fram till bak för att förhindra infektion eftersom vaginal- och urinrörsområdena är så nära det anala området.

Är torkning av skinkorna hygieniska?

Torkning är inte särskilt hygienisk, och det kan få dina händer smutsiga. Efter torkning bör man tvätta händerna ordentligt. Blek kan inkluderas i vitt toalettpapper. Det är möjligt att tvätt i sig inte är det bästa alternativet. Efter tvätt bör området klapptorkas. Tvätta och rengör skinkorna igen efter kissa. Det kommer att eliminera bakterierna och förhindra spridning av sjukdom. Det är bäst att inte få din rumpa våt eftersom det är en grogrund för en mängd olika sjukdomar. Det är avgörande att torka efter tvätt, enligt Dr. fortsätter han med att säga att torka av din bakre är ohälsosamt och det kan ta lång tid att återhämta sig. Efter pooping föreslår han att regionen klappar torr och rengör sedan botten med mjukt toalettpapper. Alla bakterier som kan ha lämnats efter kommer att dödas.

 • Torkning räcker inte för att hålla saker rena.
 • Det har också förmågan att få händerna smutsiga.
 • Använder vatten eller torkning
 • En annan farlig teknik för att skada din skinkas känsliga hud.

När började folk torka bakom sig?

Det var för ungefär 300 000 år sedan, enligt Legend. De forntida egyptierna var bland de första som erkände de terapeutiska fördelarna med en badtunna. De rika hade badanläggningar i sina hem, medan resten av befolkningen badade i Nilen. Att plocka och raka hela håret (snarare än att bära peruker och rita på ögonbrynen) var också en populär skönhetsslip bland både män och kvinnor. Den första nivån i en två våningar naturstenstruktur var helt dedikerad till ångproduktion. Ebers papyrus, ett arkiv av medicinsk kunskap och en doftande pasta gjord av aska och lera för tvål var portalerna till livet efter livet. Ett hål i mitten av golvet tillät uppvärmd ånga att fly från bottennivån. En specifik struktur byggdes in i golvet för att samla vatten, som sedan omdirigerades till kommunala avlopp. Det inkluderade en pool för kontrastbad, liksom ett gym och ett utrymme där gästerna kan söka medicinsk hjälp.

 • De forntida egyptierna var bland de första som erkände de terapeutiska fördelarna med en badtunna.
 • De rika hade badanläggningar i sina hem, medan resten av befolkningen badade i Nilen.
Tvätta händerna under vattenkranen

Finns det ett land där toalettpapper inte används?

Varför använder människor i Kina toalettpapper?

Under 2000-talet f.Kr. var Kina den första som använde toalettpapper för tvätt efter avtagandet. Hemorrojder Patienter kan ha svårare att hålla den anala regionen ren med endast toalettpapper och kan välja att tvätta med vatten istället. 1857 introducerades det första kommersiellt tillgängliga toalettpapperet. I den andra industriella revolutionen skapade en New York -entreprenör som heter Joseph Gayetty den. Blad, lerabollar, snö, majskolvar och stenar används för att rengöra det anala området i vissa delar av fattiga nationer. Det är avgörande för allmän folkhälsa att ha sanitära metoder för anal tvätt tillgängligt på toaletten eller avföringsplatsen. I sällsynta fall kan bristen på lämpliga resurser i familjer vara kopplade till frekvensen av diarréepisoder per familj.

 • Kina var den första som använde toalettpapper för rengöring efter avtagandet under 2000-talet f.Kr.
 • Det första kommersiellt tillgängliga toalettpapperet lanserades 1857.

Finns det någon nation som inte använder toalettpapper?

Frankrike, Portugal, Italien, Japan, Argentina, Venezuela och Spanien: Människor i dessa nationer (mestadels från Europa) har ofta en bidé i sina badrum istället för toalettpapper. En bidé liknar en toalett, men den har också en pip som sprutar vatten som en vattenbrunn för att rensa dig. Toalettpapper är ganska svårt att komma med i de flesta asiatiska länder, även i stormarknader. I de flesta stora europeiska städer betalas ofta användning av en offentlig toalett eller till och med tillgång till toalettpapper. Vid behov använder individer i vissa nationer vatten för att rengöra sig själva. I några av dessa nationer kan du göra ditt företag i en toalettskål på golvet. Bidetter ses ofta i badrum i Frankrike, Portugal, Italien, Japan, Argentina, Venezuela och Spanien. Tunisien, Marocko, Egypten och Jordanien använder alla vatten för att rengöra sina toaletter. För sköljning har vissa bostäder en liten dusch med strömmande vatten. Eftersom de flesta hem inte har rinnande vatten håller de muggar och glas i badrummet.

 • Människor i Frankrike, Portugal, Italien, Japan, Argentina, Venezuela och Spanien (främst från Europa) använder regelbundet en bidé istället för toalettpapper i sina toaletter.
 • En bidé är jämförbar med en toalett, men den innehåller också en pip som rengör dig genom att spruta vatten som en vattenbrunn.

Innan toalettpapper, hur städade människor händerna?

Även om pinnar länge har använts för att rengöra anus, använde forntida människor en mängd olika föremål, inklusive vatten, blad, gräs, stenar, djurpäls och snäckskal. Morrison tillägger att mossa, sedge, hö, halm och tapisserier också användes under medeltiden. Sedan åtminstone 1500 -talet A.D. har toalettpapper använts i den västra världen. från andra århundradet f.Kr., och i Kina från andra århundradet f.Kr. Toalettpapper var betydligt mer knappt tidigare. Tersorium, som var utrustad med en svamp i ena änden, placerades i offentliga toaletter för vanligt bruk. Från 332 f.Kr. Till 332 f.Kr. varade den grekisk-romerska eran. C. Upp till 642 A D. använde grekerna och romarna en pinne som kallas ett tersorium för att skrubba sina bakom. Pessoi som innehåller spår av excrement har upptäckts av vissa forskare. Människor i Japan använde en chuugi, en slags träpinne, för att torka både det yttre och inre av anus under åttonde århundradet A.D. mossa, sedge, hö, halm och tapisserier användes också under medeltiden. På 1500 -talet komponerade François Rabelais, en fransk författare, en humoristisk dikt om ämnet.

 • Även om pinnar har använts för att torka av anus under lång tid, använde forntida människor också vatten, löv, gräs, stenar, djurpäls och snäckskal.
 • Moss, sedge, hö, halm och tapisserier användes också under medeltiden, enligt Morrison.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.