Hem, personlig vård och livsstilsguide

Topp 10 robotvakuum 2022

robotvakuum

Topp 10 robotvakuum 2022

Hur använder jag ett robotvakuum? De flesta robotvakuum använder en eller två snurrborstar och en eller flera rullande borstar för att rengöra golvet. Dessa två mekanismer arbetar tillsammans för att dra skräp inuti, där det sugs in i en papperskorgen. En kammare på robotmodellen kan demonteras för att lagra föremål. Är robotvakuumrengörare ett bra köp? I själva verket kan robotvakuum hålla dina golv rena. De kan vara mer än en nyhet eller en rolig leksak; De kan vara ett viktigt golvvårdsverktyg i de flesta hushåll. Ett robotvakuum kommer säkert att hjälpa dig om du är kort i tid eller avsky.

Läs mer →


Bästa eteriska oljor 2021

eteriska oljor guide hälsa hur meditation koppla av

Bästa eteriska oljor 2021

De är koncentrerade vätskor som består av flyktiga kemiska komponenter från växter som lätt förångas vid rumstemperatur. Oregelbunden användning av eteriska oljor kan orsaka biverkningar. Små barn är särskilt mottagliga för de negativa konsekvenserna av felaktig användning av eterisk olja. Eteriska oljor anses vara säkra i mat. Blad, blommor, bark och rötter används för att destillera eteriska oljor.

Läs mer →


Vad är det bästa sättet att välja en tryckbricka?

apparat trädgård guide Hem hushållsapparat hur tryckbricka

Vad är det bästa sättet att välja en tryckbricka?

Tryckbrickor är utmärkta för utomhusrengöringsjobb som tvätt av bilar och motorcyklar. Två viktiga faktorer att tänka på när du väljer en bricka är vattentrycket (ju högre bar, desto kraftfullare brickan) och vattenflödet. Det är svårt att välja den bästa kraftbrickan för ditt hem och trädgårdsbehov med så många tillgängliga alternativ. Elektriska tryckbrickor eller bensin är de två kraftkällorna. De flesta tryckbrickor är elektriska, vilket gör dem lämpliga för lätta till medelstora uppgifter.

Läs mer →


Bästa mineralstillskott 2021

mat guide hälsa hälsoförbättring hur mineralstillskott tillägg

Bästa mineralstillskott 2021

Kroppen behöver 13 vitaminer: A-E, C-K och B-B12. Mineraler såsom kalcium, fosfor, kalium, natrium, klorid, magnesium, järn, zink, jod, krom, koppar, fluor, molybden, mangan och selen finns i måltider. Vissa vitaminer tas bäst på tom mage, andra efter en måltid. Experter tror att de flesta vitamin- och mineraltillskott inte är värda ansträngningar att ta. Magnesium krävs för många kroppsliga processer, inklusive muskel- och neuronfunktion, samt energiproduktion.

Läs mer →


Best Herbal Supplements in 2021

matlagning mat guide hälsa hälsoförbättring örttillskott hur näring tillägg

Best Herbal Supplements in 2021

Växter och deras oljor, rötter, frön, bär eller blommor används för att göra örttillskott. Echinacea, linfrö, ginseng, ginkgo, såg palmetto, St John's Wort, Black Cohosh, Evening Primrose, Milk Thistle och vitlök är bara några av de växtbaserade tillskott som finns tillgängliga på marknaden. Grönt te och Ginkgo Biloba har till exempel visat sig interagera med receptbelagda läkemedel, enligt ny studie publicerad i British Journal of Clinical Pharmacology. Örtillskott har använts för att behandla en rad sjukdomar i hundratals år. Växter och/eller deras oljor, rötter, frön, bär eller bär, såväl som deras frukter och löv, används för att göra örttillskott.

Läs mer →

Judge.me Review Medals