Best Food Dehydrators in 2021

Bästa mat dehydratorer 2021

Vad behöver du veta om de bästa mat dehydratorerna för 2021?

Bästa mat dehydratorer 2021

Är det värt att investera i en livsmedelsdehydrator?

Dehydratorer är ett fantastiskt verktyg för att bevara mat. Den konsekventa värmen som produceras av en livsmedelsdehydrator resulterar i mat som är näringsmässigt bättre än konserver. När de lagras korrekt kan torkade livsmedel pågå i många veckor eller månader vid omgivningstemperatur och i de flesta fall i mer än ett år när de hålls i kylskåp eller frys.

Är dehydratiserad mat god för dig?

Många snacks, inklusive sallader, havre, bakverk och smoothies, kan göras friskare genom att använda dehydratiserade livsmedel. Du kan också använda dehydratiserade livsmedel för att göra smoothies och bakverk. Dessutom, eftersom de rehydrerar i vätska, är de enkla att inkludera i rätter. Mat som har uttorkats behåller sitt näringsvärde.

Sous VideTools 6 bricka rostfritt stål Hendi mat dehydrator

Sous VideTools 6 bricka rostfritt stål Hendi mat dehydrator

SousVidetools mat dehydrator gör dehydratiserande näringsrika, näringsbeständiga mat enkel för alla, oavsett om de är hemma eller driver ett företag. Dehydratorns lägre värmeinställningar håller alla näringsämnen och enzymer intakta, så att du kan skapa förtjusande söta eller salt snacks. Till skillnad från andra dehydratorer som inte kan torka det inre av maten, använder dehydratorn tysta fläktar för att cirkulera varm luft, vilket resulterar i en jämnt torkad produkt som inte behöver att brickorna ska roteras.

 • Livsmedelsdehydratorens lägre värmeinställningar behåller alla näringsämnen och enzymer som krävs för att skapa förtjusande söta eller salt snacks.
 • Inget behov av att rotera brickorna eftersom dehydratorn förhindrar utveckling av bakterier, jäst och mögel.
 • Spara pengar och ät hälsosamt - gör dina egna torkade matsnacks som nötkött, torkade fruktskivor, granola eller prova nya recept som grönkålchips och fruktläder. Modern design - SousVidetools Food Dehydrator är komplex men enkel; Kontrollera torkningstiden upp till 24 timmar med 30-minuters intervall och temperaturen från 35 ° C till 75 ° C med steg om 5 °.
 • Lätt att rengöra - den rostfria stålstrukturen är byggd för användning i ett kommersiellt kök eller butiksinställning. Dina operatörer kommer att uppskatta dig för att du väljer rostfritt stål framför andra material.

Andrew James 6 Tray Digital Food Dehydrator Machine

Andrew James 6 Tray Digital Food Dehydrator Machine

Andrew James Digital Food Dehydrator är en bekväm och snabb metod för att förbereda läckra, näringsrika och naturliga snacks på språng. Användningen av en dehydratiseringsmaskin säkerställer att maten behåller sin fulla smak och näringsvärde. Den variabla mekanismen för mekanism för att stapla dig att stapla skikten i olika höjder, vilket gör att dehydratorn kan hantera mat i alla storlekar och tjocklekar, tack vare dess justerbara höjd.

 • Retangular Digital Food Dehydrator - Andrew James Digital Food Dehydrator gör näringsrika och naturliga snacks som bananchips, fruktläder, biltong och nötkött.
 • Med hjälp av en dehydrator bevarar matens smak och mineraler.
 • 6 Stackbara brickor - Andrew James Digital Food Dehydrator har 6 stora torknivåer som enkelt kan lagra enorma mängder mat.
 • Den variabla mekanismen för magasinstapering gör att du kan bygga lager i olika höjder, tillgodose mat i olika storlekar och tjocklekar.
 • Kompakt digital termostat-En kontrollerad termostat med ett temperaturområde på 40-70 ° C gör att olika objekt kan torka ordentligt.
 • Att använda denna dehydratormaskin säkerställer att maten torkas jämnt utan att behöva byta brickor halvvägs igenom.
 • Dehydratorens datoriserade timer kan ställas in i upp till 48 timmar. Låg energianvändning & lätt att rengöra - En dehydrator använder bara 3p per timme i upp till 48 timmar, vilket gör det till ett lågt energilternativ för näringsrik snacking.
 • Vissa människor föredrar dehydratorark, men vår produkt har stapelbara brickor som lätt tas bort för rengöring.
 • Garanti 2 år - Säkert handla.
 • Andrew James 3.5L Slow Cooker Garanti: 2 år

SousvideOols 6 Tray Food Dehydrator

SousvideOols 6 Tray Food Dehydrator

Alla hushålls- eller affärsverksamheter kan dra nytta av SousVidetools Food Dehydrator, vilket gör att förbereda näringsrika, näringsbeständiga matar enkelt. På grund av de lägre värmenivåerna som används av dehydratorn bevaras alla nödvändiga näringsämnen och enzymer, vilket gör att du kan skapa förtjusande söta eller salt snacks. Minska matavfallet och spara pengar genom att förlänga hållbarheten för din sommarfrukter och snacks till vintern. Mat som har uttorkats av användaren inkluderar inte någon av de kemikalier och gifter som ofta finns i butiksköpta torr mat.

 • Livsmedelsdehydrator skapar näringsrika, näringsbeständiga mat för alla hushålls- eller affärsföretag.
 • Kostfiber och enzymer bevaras av dehydratorns lägre värmenivåer.
 • Uniformtorkning inifrån och ut - till skillnad från andra dehydratorer, skjuter SousVidetools mat dehydrator skjuter varmluft horisontellt över varje bricka för jämn torkning.
 • Dehydratorn förhindrar bakterier, jäst och mögelutveckling, så det finns inget behov av att rotera.
 • Håll dig i form och spara pengar genom att göra dina egna torkade matsnacks som nötkött, torkade fruktskivor, granola eller nya receptkålchips och frukt
 • Spara pengar genom att lagra sommarfrukter och snacks för vintern.
 • Dessutom är hemlagad torkad mat saknad kemikalier och gifter som finns i butiksköpta torr mat.
 • Design - SousVidetools Food Dehydrator är elegant och modern.
 • Ställ in termostaten mellan 35 ° C och 65 ° C och se din mat torr via den klara ytterdörren.
 • Dehydratorn har också sex rostfritt stål.
 • Rostfritt stålstruktur är friskare och varar mycket längre än plastbrickor.
 • Attraktiv och hållbar är högklassig polykarbonat byggt för att uthärda en hektisk dag och blandas väl med din andra köksutrustning.
 • De sex brickorna är avtagbara och enkla att rengöra!
 • Dina operatörer kommer att uppskatta det.

Kwasyo rostfritt stål mat dehydrator med gratis receptbok

Kwasyo rostfritt stål mat dehydrator med gratis receptbok

Den rostfria dehydratorn är helt konstruerad av rostfritt stål, inklusive hyllorna, vilket säkerställer att din mat inte kommer i kontakt med plast och att du blir näringsrik och säker mat. Vår frukttorkare är mer effektiv eftersom den har 1000 watt värmekraft och ett 7-tums horisontellt luftflödesfläktsystem placerat på baksidan. Gratis recept som ger dig med 67 olika typer av ingredienser så att du kan uppleva nöjet att göra saker själv.

 • Den är konstruerad av rostfritt stål, inklusive hyllorna, så att din mat inte kontaktar plast och är näringsrik och säker.
 • Den har 10 brickor och 1 droppbricka till torra grönsaker, frukt, örter, kött, fisk, räkor, bröd och svamp snabbt och effektivt.
 • Det kan hålla mineralerna och vitaminerna i måltiden. En 7-tums bakmonterad horisontell luftflödesuttorkningsfläktsteknologi gör vår frukttorkare mer effektiv.
 • INTELLIGENT LED CONTROL PANEL - You may set the time of our food drier from 0 to 24 hours and modified 30 minutes/Times.
 • Temperature adjustment from 30°C to 90°C, 5°C temperature variation, better drying temperature.
 • Dishwasher-safe detachable components keep the automated dehydrator hygienically clean.

Vonshef 5 Tier Food Dehydrator

Vonshef 5 Tier Food Dehydrator

Naturliga, hälsosamma och delikata tilltugg kan göras genom uttorkning och konservering av en mängd livsmedel snabbt och enkelt. Nötkött, bananchips, torkad frukt, fruktrulle och andra snacks är alla möjliga med den här produkten. Med sin stora design-och flödesteknologi avlägsnas försiktigt fukt från föda och bevarar den samtidigt som näringsämnen som vitaminer, mineraler och smakämnen bevarar näringsämnen. Temperaturen kan justeras mellan 40 och 70 grader Celsius för att rymma olika typer av livsmedel, och brickorna är helt löstagbara för enkel inlastning och lossning.

 • Dehydrera och bevara en mängd olika livsmedel för hälsosamma, delikata snacks.
 • En stor femlagedesign med flödesteknologi avlägsnar försiktigt fukt och serverar mat, samtidigt som vitaminer, mineraler och smak bevaras.
 • Med en stark 250W-motor, en toppriterad fläkt och ventilationsfunktion.
 • Tillverkarens 2 års garanti inkluderad

Vilka är de bästa måltiderna för att konsumera torkning?

Med uttorkade bananmynt kan man göra torrt banankois, ett nyttigt mellanmål som barnen kommer att tycka om. Torkade jordgubbar går bra med granola, och de torkade jordgubbens sötma gör dem till ett delbart mellanmål för vuxna.

Vilka faktorer bör jag överväga vid köp av en livsmedelsuttorkning?

Välj en modell som erbjuder den största kontrollen över temperatur-och temperaturintervallet. Du vill ha en dehydrator som kan gå från temperaturer under 90 ° F till temperaturer över 160 ° F. Majoriteten av de utmärkta torkuttorkningen kommer att ge ett temperaturområde med intervall på cirka 5 ° F. Storlek: Du vill ha en uttorkning som maximerar storleken av torkutrymmet tillgängligt för dig.

Använder livsmedelsuttorkatorer en betydande mängd el?

Så, vad är energiförbrukningen för en dehydrator? Enligt den genomsnittliga kWh-satsen i Förenta staterna av 13,19 cent per kWh kan en dehydratisering kosta var som helst mellan 0,04 och 0,13 dollar per timme. Dehydratörerna kan fungera så länge som 30 timmar eller mer, till en kostnad som inte överstiger 2-4 dollar per timme.

Är köp en livsmedelsuttorkning ett klokt investeringsbeslut?

I det långa loppet är en livsmedelsdehydrator en kostnadseffektiv investering. Det kan också spara er pengar genom att eliminera behovet av att köpa bearbetade torra livsmedel. Majoriteten av de dehydratiserade uttorkningarsom finns tillgängliga på marknaden är dessutom utsläckningsbara. Genom att köpa fler torkuttorkar kommer ni att kunna torka ännu mer frukt och grönsaker.

Hur lång tid tar det för en livsmedelsuttorkning att fungera?

Dehydratörerna kan variera i pris från 30 till flera hundra dollar, beroende på mängden kapacitet i kopplet och antalet funktioner som ingår i förpackningen. Om du försöker producera en stor mängd mat, är det värt att investera i en dehydrator med en större yta på grund av den tid det tar att dehydrera mat (var som helst från 5 till 14 timmar)

Vilken temperatur använder du för att dehydrera mat?

Livsmedel kan torkas i solen, i en ugn eller i en livsmedelsuttorkning, om den lämpliga blandningen av varma temperaturer, låg fuktighet och luftström används tillsammans med torkmetoden. Den perfekta temperaturen för torkmat är 140 grader Celsiusheit. För att maten ska kunna koka i stället för torr, måste högre temperaturer användas.

Är det möjligt att över-dehydrera mat?

Är det möjligt att överta vätskeprocessen? Vissa livsmedel, som bönor och ärtor, kan vara mycket uttorkade till den punkt som de inte längre är ätbara, även efter det att de har rehydrerats många gånger. Efter att ha exponerats för höga temperaturer under en längre tidsperiod kommer all mat att börja ändra i sammansättning och kommer inte längre att vara tjänlig som livsmedel.

Vilka åtgärder ska du vidta för att bereda mat innan du torknar den?

När dehydrering är en vanlig tumregel att om du vill konsumera maten rå, finns det inget behov av att förkoka maten före torkning. Grönsaker som majs, broccoli och selleri måste blancheras innan dehydratisering för att undvika missfärgning. I huvudsak är blanchering processen att värma en matvaror i kokande vatten och sedan placera det i kallt vatten.

Stämmer det att uttorkande kött dödar bakterier?

Temperaturerna som nås av dehydratorer och ugnsdehydratorer är inte tillräckligt höga för att helt döda de farliga bakterierna som vanligtvis finns i rått kött och därför inte rekommenderas. Det är inte säkert att konsumera helt torkad ryck om det inte har haft en extra värmebehandling efter att den har torkats fullt ut i många månader. Detta kan göras antingen före eller efter att köttet har botats.

Är det mer kostnadseffektivt att dehydrera dina egna frukter?

Några av fördelarna med att torka dina egna frukter och grönsaker som du är helt medveten om vad du konsumerar ... att torka dina egna frukter och grönsaker hemma är nästan alltid billigare, särskilt jämfört med att köpa ekologiska produkter. När det gäller frukt och grönsaker har du fullständig kontroll över hur de kommer att tillagas. Matlagningstid, doneness och teknik är alla viktiga överväganden.

Är det möjligt att dehydrera mat i min luftfryer?

För användning med luftfryerugnen, ställ in dehydratinställningen till 130 ° F under 4 timmar och dehydrat vid den temperaturen. Ett underbart alternativt mellanmål till chips eller annan skräpmat är nötkött ... behovet av att skära nötköttet i enhetliga storlekar är avgörande för att säkerställa att bitarna lagar ordentligt.

Är det att föredra att använda en dehydrator snarare än en ugn?

Den viktigaste fördelen med att använda en matdehydrator är att det gör att du kan torka mat utan att behöva använda din ugn under långa perioder. Dessutom kan du använda en dehydrator istället för en ugn av samma anledning på energikostnader. Se till att maten sprids jämnt på torkningsbrickorna innan du svänger på ugnen till 140 grader Fahrenheit för att avsluta torkningen.

Hur kan du dehydrera apelsiner så att du kan äta dem?

Placera orange skivor på dehydratorbrickor, vilket gör tillräckligt med utrymme mellan varje skiva för att möjliggöra luftcirkulation. Dehydratorn bör ställas in på 135 grader Fahrenheit (frukt/grönsaksinställning). Efter 2 till 3 timmar börjar du undersöka de orange skivorna för mognad. På grund av skillnaden i skivans tjocklek kan det ta allt från 3 till 7 timmar för dem alla att torkas fullt ut.

Får dehydratiserad mat att känna dig mer snabbare?

Även om kommersiellt beredda dehydratiserade måltider expanderar i kombination med vatten, kommer att konsumera dem innan de har hydratiserat att få dem att växa i magen, och att äta mer än en paketmåltid kan det ge dig tarmbesvär när maten expanderar.

Är ananas som har uttorkats näringsrik?

Frukt som har dehydratiserats har en läcker smak och har låg kalorier medan den är hög i vitaminer och mineraler. Ananasens näringsinnehåll minskar inte till följd av dehydratiseringsförfarandet. Dehydratiserad ananas är ett näringsrikt tillskott till någons diet, så länge den konsumeras i måttliga mängder.

Är det säkert att hålla dehydratorn över natten?

Den goda nyheten är att elektriska livsmedelsdehydratorer kan lämnas över natten och utan tillsyn utan att orsaka skada. Allt du behöver göra är att se till att de befinner sig på en väl ventilerad plats, visar inga tecken på skador och inte täcks av några handdukar eller andra föremål. I detta ingår behovet av att använda dem på en stabil yta och bort från allt som kan ta eld, till exempel handdukar och vatten.

Vad är kostnaden för dehydratisering av mat i dollar?

Dehydratisering av mat är en utmärkt metod för att förlänga hållbarheten för mat, vilket är särskilt fördelaktigt när det gäller frukt och grönsaker. Överväger besparingarna å andra sidan kostnaden för att driva en dehydrator? De flesta livsmedelsdehydratorer kommer att kosta mellan $ 0,29 och $ 1,20 för att fungera under en tio timmars period på en vanlig elkraftförsörjning.

Är det möjligt att bränna mat i en dehydrator?

Att använda en livsmedelsdehydrator kan orsaka att maten brinner, och att veta korrekta tillagningsmetoder medan man använder en mat dehydrator är det bästa sättet att förhindra att detta händer. Några av de mest effektiva metoderna och tricks för att förhindra att du torkar din mat ingår nedan.

Är det möjligt att använda en dehydrator utan lock?

För att tillhandahålla tillräcklig cirkulation under dehydratisering innehåller livsmedelsuttorkaren två ventiler (justerbara lockventiler och basventiler) på enhetens övre och botten. Det rekommenderas inte att köras med locket eller bottenventilen blockerad eller stängt när som helst, eftersom detta kommer att förhindra att lämpligt luftflöde inträffar. Kontrollera för att avgöra om din mat har uttorkats regelbundet.

 

Skriven av
BrookPad Team

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.