Best Robotic Vacuums in 2021

Bästa robotvakuum 2021

Vad behöver du veta om de bästa robotvakuumen för 2021?

Bästa robotvakuum 2021

Är det verkligen värt det att investera i ett robotvakuum?

Faktum är att robotvakuum kan hålla dina golv rena. De är mer än bara en nyhet eller en leksak. Några av de bättre är faktiskt billigare än populära mänskliga drivna vakuum. Bots kan vara effektiva för majoriteten av individerna i majoriteten av hushållen.

Vad är det med robotvakuum som gör dem så dåliga?

I jämförelse med ett bra vakuum är de inte särskilt effektiva för att rengöra mattor. Men med tiden kommer dina mattor att samla en betydande mängd hår och damm, som en robot inte kommer att kunna ta bort. Även om du kanske inte kan se det eller känna att det följer dina fötter, kan dina mattor börja dyka upp med tiden, och kvaliteten på din inomhusluft kan försämras.

Ecovacs Robotics Deebot N79S Robot Dammsugare- Hög sug med Beater Brush

Ecovacs Robotics Deebot N79S Robot Dammsugare- Hög sug med Beater Brush

ECOVACS N79S Robot Vacuum Cleaner är ett trestegs rengöringssystem som kombinerar högeffektivt vakuumsug med en djup räckvidd spiralborste och dubbla breda räckvidd för att ge grundlig rengöring. Med sin lågprofilerade design kan Deebot lätt rensa dörrar och mattor upp till 14 mm tjocka, samt nå under möbler, vilket gör att den kan rengöra ditt område noggrant. Den kommer att upptäcka en avtagning och kommer säkert att vända sin kurs, vilket gör att den kan fortsätta rengöra ditt hus så effektivt som möjligt.

 • Kontrollera rengöringen med Alexa eller Google Home Voice.
 • Använd ECOVACS -appen för att anpassa rengöringssessioner.
 • WiFi endast 2 GHz
 • A+ Auto-Clean 4 Rengöringslägen: Auto-rengöring, enkelrum, plats, kant och max för dubbel rengöringskraft.
 • Ett kraftfullt vakuum, en djup räckvidd Helix -huvudborste och dubbelborstar med breda sidor.
 • Några av funktionerna i miljövänliga ekovacs är anti-drop- och anti-kollisionssensorer, ett 100 minuters litiumbatteri med auto-avkastning och starka skyddande stötfångare.
 • 1 huvudborste, 2 sidorborstar, 1 dockningsstation, 24 månaders garanti

 

Eufy Boostiq Robovac 30C, Robot Dammsugare

Eufy Boostiq Robovac 30C, Robot Dammsugare

Robovac 30C med 13,2 ft gränsremsor, en fjärrkontroll (2 AAA-batterier ingår), en laddningsbas, en nätadapter, ett rengöringsverktyg, en ytterligare uppsättning högpresterande filter, 4 sidorborstar, 5 kabelband, en välkommen Guide och en 12-månaders oroande garanti. Denna robotvakuumrengöring kan ge kontinuerligt, starkt sug i upp till 100 minuter ** på en nivå inte högre än för en mikrovågsugn i drift. Eufyhome -appen, såväl som Amazon Alexa och Google Assistant Voice Control Services, låter dig göra dina dammsugande uppgifter med liten eller ingen ansträngning från din sida.

 • WiFi Convenience: Eufyhome -appen, Amazon Alexa och Google Assistant Voice Control Services gör dammsugning till en bris.
 • Enkel rengöring: dess kompakta 2,85 "kropp med förbättrad 1500pa* sugar uteslutande de områden du väljer.
 • Tack vare Boostiq -tekniken ökar robotvakuumrengöraren automatiskt sugkraften för den största rengöringen.
 • Denna robotvakuumrengöringens starka sug kan pågå i upp till 100 minuter ** på en nivå inte högre än en mikrovågsugn.
 • Konsumtion 40 W En 12-månaders bekymmersfri garanti och ett ytterligare par högpresterande filter levereras med Robovac 30C.

Proscenic 850T Robot Vacuum Cleaner, 3000Pa Stark sugrobotvakuum

Proscenic 850T Robot Vacuum Cleaner, 3000Pa Stark sugrobotvakuum

Dessutom är Proscenic 850T -robotvakuumet ett 2,8 -i -borstlöst vakuum som snabbt plockar upp damm, husdjurshår och skräp utan behov av ytterligare ansträngningar. 850T-robotvakuumet drivs av ett 2600 mAh Li-ion-batteri och kan rengöra i upp till 120 minuter på en enda laddning innan du återvänder till laddningsstationen för laddning. Det är möjligt att övervaka rengöringsvägen, sätta städplaner, ändra sugnivåer och ändra rengöringslägen med hjälp av proscenic home -appen.

 • Högkvalitet borstlös motor plockar snabbt upp damm, husdjurshår och smuts.
 • Sug justeras i tre inställningar.
 • Den låga profilen 2.8in-designen säkerställer effektiv rengöring och tillgång till svåråtkomliga hörn och möbler.
 • En app- och Alexa & Google Home Voice -kommandon kan använda robotvakuumet.
 • Ändra rengöringsläge, ändra sugnivå och mer med proscenichome -appen. Endast 2. 4GHz Wi-Fi stöds.
 • Med den integrerade elektroniskt kontrollerade 2-i-1 vattentanken och soptunna kan du moppa och vakuum samtidigt.
 • Den har fyra rengöringslägen: Auto, Spot, Edge och Mopping.
 • 850T-robotvakuumet rengörs i upp till 120 minuter på en enda laddning av dess 2600 mAh Li-ion-batteri.
 • Arbeta i en förinställd sekvens för att rengöra någon plats den kan nå.
 • Öka sugstyrkan när mattan upptäcks.
 • 850T -robotvakuum, laddningsbas, fjärrkontroll (2 AAA -batterier). 4-Brush-borstsystem med 2 HEPA-filter och en 3-stiftadapter, med vår orofria garanti.

Ultenic D5S Pro Robot Vacuum Cleaner med MOP, 2500pa sug

Ultenic D5S Pro Robot Vacuum Cleaner med MOP, 2500pa sug

Ultenic D5S Pro är en robotvakuumrengörare som kan plocka upp damm, hår och skräp med relativt enkelhet. Sugen erbjuds i tre olika nivåer för att tillgodose olika krav. Den kan rengöra kontinuerligt i upp till 120 minuter vid en låg ljudnivå på mindre än 60dB. Det faktum att robotvakuumrengöraren är kompatibel med Alexa och Google Home innebär också att den kan drivas med röstkommandon.

 • D5S Pro -robotvakuum kan enkelt ta upp damm, hår och smuts.
 • Sugen finns i tre inställningar som passar dina krav.
 • Den har en 400 ml dammfack och en 300 ml vattentank med mopp, så den kan dammsuum och mopp samtidigt. Med sitt justerbara sug och vattenbehållare med stor kapacitet kan D5S Pro Robot dammsugare rengöra olika typer av golv och vakuumpethår ​​utan mus.
 • Den 300 ml stora kapacitetsvattentanken ger robot 3 anpassningsbara moppinginställningar. Ett extremt långvarigt 2600 mAh-batteri och rengöring med låg brus gör den ulteniska D5S-proffsen lämplig för både hem och offentlig användning.
 • Efter rengöring eller när batteriet är lågt återgår det till laddningsstationen. Med hjälp av Super Carpet Boost -tekniken kan robotvakuumrengörarens sugstyrka nå upp till 2500pa, vilket gör det enkelt att rengöra och ta bort husdjurshår från mattor. Förutom fjärrkontroll kan roboten länka till den ulteniska appen (ulteniska) för att schemalägga rengöringsplaner, ändra sugnivåer och ändra rengöringslägen.
 • Robotens dammsugare kan också drivas med röst tack vare Alexa och Google Home Compatibility.

IROBOT® Roomba® i7+ (i755640) Ansluten robotvakuum - Automatisk smutsavfall - Dubbla multi yta gummiborstar

IROBOT® Roomba® i7+ (i755640) Ansluten robotvakuum - Automatisk smutsavfall - Dubbla multi yta gummiborstar

I7+ är en ny version av Roomba som städar när, var och hur du vill att den ska rengöra. Den kan automatiskt vakuum i upp till 60 dagar med allergenlockväskor som använder 4 lager allergenblockeringsmaterial för att fånga 99% av pollen och mögel. Med avancerad navigering, i7+. Du kan kontrollera roboten genom att prata med din röstassistent - Alexa eller Google. I7 Plus har ett 3-stegs-system som använder dubbla multiverka gummiborstar och 10 gånger den kraftlyftande sugen.

 • 30 miljoner hushålls robotar säljs globalt i 30 år av robotik kunskap och uppfinning.
 • Dina golv får specialiserad vård oavsett om du använder Roomba, Braava eller båda.
 • I upp till 60 dagar tömmer i7+ automatiskt sin behållare i den rena basen Automatisk Smutsavfall med AllergenLock(TM) påsar som fångar 99 procent av pollen och mögel.
 • Gör ditt eget rengöringsschema-i7sophisticated+: s navigering kan rensa röra när och var du väljer.
 • Det kan också hålla sig borta från platser du inte vill ha det.
 • Momentan vacuum messes-med avancerad kartläggning och smart navigering kan du skicka i7+ till destinationer med ett enda talat kommando*.
 • Kompatibilitet med Google Assistant och Alexa
 • com och dess dotterbolag äger Alexa varumärken.
 • Inget problem - rengöringssystemet i Roomba 600-serien använder dubbla gummiborstar med flera ytor och 10x kraftlyftande sug* för att dammsuga tuffa problem.

Är det att föredra att ha en haj eller en Roomba?

Medan du letar efter ett vakuum i budgetområdet är Hajdammsugarna det bästa alternativet. Varken Shark 750 eller Shark 850 är mycket bullriga och överträffar inte heller Roomba när det gäller sugkraft. Shark 850 har en större sug än de andra två hajarna, och det är den jag föreslår.

Kan ett robotvakuum ersätta ett vanligt vakuum?

I ett nötskal är svaret på denna fråga nej (ännu inte). Robotdammsugare har till exempel inte alla funktioner i traditionella dammsugare. Robotdammsugare kan å andra sidan dammsuga så länge batteriet är laddat, så att du kan hålla dina golv rengjorda dagligen. Detta bidrar till att förlänga livslängden på din vanliga dammsugare.

Använder robotdammsugare en betydande mängd el?

Eftersom de förbrukar mindre ström per tidsenhet än manuella dammsugare klassificeras robotdammsugare som "energibesparande" utrustning. Följaktligen, snarare än att minska energianvändningen, ökade robotvakuumet faktiskt den totala energianvändningen i hemmet.

Hur länge håller robotdammsugare på en enda laddning?

Med lämpligt underhåll kan du förutse att ditt robotvakuum överlever i minst 4 till 6 år. På billigare robotdammsugare kan denna siffra variera ännu mer dramatiskt. Ja, det billiga robotvakuumet utan namn kommer inte att överleva så länge som en iRobot eller en Neato-modell.

Hur länge håller shark robot dammsugare på en enda laddning?

Shark är ett välkänt märke av dammsugare, och det är särskilt känt för sina upprättstående dammsugarmodeller. De är mer prisvärda än några andra stora märken. Generellt sett kan ett anständigt Hajvakuum åberopas i fem till sju års tjänst.

När ska du använda en robotdammsugare?

Det korta svaret: mycket få individer kommer att använda sin Roomba mer regelbundet än en gång per vecka. På samma sätt kommer endast en liten andel individer att använda sin Roomba mer än en gång varje dag. Om du undrar hur ofta du ska köra din Roomba är det enkla svaret mellan en och sju gånger varje vecka.

Är det möjligt för Roomba att upptäcka hund avföring?

Även om det är hemskt att se, kommer många robotdammsugare av misstag att springa över en hög av hund avföring och glatt distribuera det runt hemmet utan att inse det. Avancerade robotdammsugare, som iRobot Roomba S9+, är utrustade med kraftfulla 3D-sensorer som analyserar data i rasande hastigheter när de reser runt i rummet.

Är robotdammsugare en ljudkälla?

Buller-medan robotdammsugare inte är mycket bullrigare än konventionella dammsugare, är de långsammare och tenderar att fungera under betydligt längre perioder. Det är inte betydligt dyrare än den typiska konventionella vakuum på den låga änden, men det är fortfarande dyrt när man betänker det faktum att du fortfarande kommer att behöva behålla den gamla vakuum runt samt.

Kommer en hajrobotvakuum att fungera korrekt om det inte finns någon WiFi?

Du bör vara medveten om att detta Shark IonTM -robotvakuum kan användas utan användning av WiFi eller Amazon Alexa. För att använda roboten kan du manuellt trycka på knapparna på robotens kontrollpanel. Som ett resultat, för att upprätthålla toppprestanda, föreslår vi att du ansluter roboten till Shark -appen, vilket gör att du kan få ofta uppdateringar för både roboten och appen.

Hur många kvadratmeter kan en robotvakuumrengörare rengöra i en enda pass?

Med sin senaste modell har Roomba 980, Irobot, Apple of the Robotic Vacuum Cleaner Industry, uppnått ett betydande framsteg inom robotrengöringsteknik. Det är världens första robotvakuumrengöring som kan kartlägga och rengöra ett område upp till 2 000 kvadratmeter på egen hand, enligt företaget.

Är det möjligt att transportera hajrobotvakuum till olika våningar?

Se färre bilder du måste göra följande kludge för att använda hajroboten för att dammsuga flera våningar: för de andra nivåerna, när roboten har återvänt till dockningsstationen (på golvet där appen användes), stäng av roboten och flytta den till nästa våning på samma sätt. Efter det, placera den på golvet och engagera robotens strömbrytare vid behov.

Är robotvakuum överlägsna än upprättstående vakuum?

Ett robotvakuum är utmärkt om du letar efter något att göra automatiserade touch-ups mellan din normala rengöringsrutin, men det är inte tillräckligt kraftfullt för att helt ersätta ett mer konventionellt vakuum för majoriteten av människorna. Men om du redan har ett ganska rent hem kan en robot vara exakt det verktyg du letar efter.

Är det nödvändigt att ha WiFi för ett robotvakuum?

Även om du inte har tillgång till internet kommer ditt robotvakuum att fortsätta fungera. En av de få saker du tappar på är förmågan att schemalägga rengöringssessioner via en app eller använda Roomba på distans. Det tar bara några sekunder att använda ditt robotvakuum utan internetanslutning; Plocka bara upp den och lägg den där du vill att den ska rengöra.

Vad är det bästa stället att hålla min robotvakuum?

Det bör placeras på en plats som ligger ungefär två meter från föremål på varje sida och fyra meter mittemot möbler (inklusive bord och stolar) och trappor om det är möjligt. Som ett resultat har vakuumet en ren rutt som är fri från hinder att resa med.

 

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.