Hem, personlig vård och livsstilsguide — food

Bästa mineralstillskott 2021

mat guide hälsa hälsoförbättring hur mineralstillskott tillägg

Bästa mineralstillskott 2021

Kroppen behöver 13 vitaminer: A-E, C-K och B-B12. Mineraler såsom kalcium, fosfor, kalium, natrium, klorid, magnesium, järn, zink, jod, krom, koppar, fluor, molybden, mangan och selen finns i måltider. Vissa vitaminer tas bäst på tom mage, andra efter en måltid. Experter tror att de flesta vitamin- och mineraltillskott inte är värda ansträngningar att ta. Magnesium krävs för många kroppsliga processer, inklusive muskel- och neuronfunktion, samt energiproduktion.

Läs mer →


Best Herbal Supplements in 2021

matlagning mat guide hälsa hälsoförbättring örttillskott hur näring tillägg

Best Herbal Supplements in 2021

Växter och deras oljor, rötter, frön, bär eller blommor används för att göra örttillskott. Echinacea, linfrö, ginseng, ginkgo, såg palmetto, St John's Wort, Black Cohosh, Evening Primrose, Milk Thistle och vitlök är bara några av de växtbaserade tillskott som finns tillgängliga på marknaden. Grönt te och Ginkgo Biloba har till exempel visat sig interagera med receptbelagda läkemedel, enligt ny studie publicerad i British Journal of Clinical Pharmacology. Örtillskott har använts för att behandla en rad sjukdomar i hundratals år. Växter och/eller deras oljor, rötter, frön, bär eller bär, såväl som deras frukter och löv, används för att göra örttillskott.

Läs mer →


Bästa smörgåsbröst och Panini -pressar 2021

matlagning mat guide hur Panini Presses smörgåsbröst

Bästa smörgåsbröst och Panini -pressar 2021

En Panini Press är en mini-grill för att göra smörgåsar. En avancerad press krävs inte för att göra en bra panini. Den bästa metoden för att förbereda en panini är att smör Panini -pressen i förväg. För att göra din smörgås krispig måste du först smör den. På italienska är Panini plural, även om det ofta används som ett singulärt ord på engelska.

Läs mer →


Bästa vitamins tillskott 2021

mat guide hälsa hälsoförbättring hur näring tillägg vitamins tillskott

Bästa vitamins tillskott 2021

Vitamin A krävs för god syn, ett hälsosamt immunsystem och framgångsrik reproduktion. Den mest rekommenderade formen av vitamin D är kolekalciferol, allmänt känd som kolecalciferol. Detta är formen av D-vitamin som din kropp genererar naturligt som en följd av exponering för solljus. Vitamin E-tillskott kan hjälpa till att förebygga koronar hjärtsjukdom, förbättring av immunfunktionen, minskad inflammation, förbättring av ögonhälsan och förebyggande av inflammation. Avokado är höga i kalium, omega-3-fettsyror, vitamin C och vitamin K, bland andra näringsämnen.

Läs mer →


Bästa elektriska multikokare 2021

matlagning mat guide hushållsapparat hur flerkokare

Bästa elektriska multikokare 2021

En multikok är en elektrisk köksapparat som gör att du kan göra måltider på begäran. Flerkokare sparar tid genom att byta ut sju eller fler traditionella apparater på en gång. De kan också frigöra mycket utrymme i ditt kök genom att byta ut flera apparater med en. En multikok är en köksapparat som kan laga mat på flera sätt. Du kan laga soppa, ånggrönsaker och skaldjur, friterad fjäderfä eller frysfrukter och grönsaker (känd som blanchering) En multikokare sparar pengar genom att använda mindre energi än en ugn eller en spis.

Läs mer →