Hem, personlig vård och livsstilsguide — health

Bästa eteriska oljor 2021

eteriska oljor guide hälsa hur meditation koppla av

Bästa eteriska oljor 2021

De är koncentrerade vätskor som består av flyktiga kemiska komponenter från växter som lätt förångas vid rumstemperatur. Oregelbunden användning av eteriska oljor kan orsaka biverkningar. Små barn är särskilt mottagliga för de negativa konsekvenserna av felaktig användning av eterisk olja. Eteriska oljor anses vara säkra i mat. Blad, blommor, bark och rötter används för att destillera eteriska oljor.

Läs mer →


Bästa mineralstillskott 2021

mat guide hälsa hälsoförbättring hur mineralstillskott tillägg

Bästa mineralstillskott 2021

Kroppen behöver 13 vitaminer: A-E, C-K och B-B12. Mineraler såsom kalcium, fosfor, kalium, natrium, klorid, magnesium, järn, zink, jod, krom, koppar, fluor, molybden, mangan och selen finns i måltider. Vissa vitaminer tas bäst på tom mage, andra efter en måltid. Experter tror att de flesta vitamin- och mineraltillskott inte är värda ansträngningar att ta. Magnesium krävs för många kroppsliga processer, inklusive muskel- och neuronfunktion, samt energiproduktion.

Läs mer →


Best Herbal Supplements in 2021

matlagning mat guide hälsa hälsoförbättring örttillskott hur näring tillägg

Best Herbal Supplements in 2021

Växter och deras oljor, rötter, frön, bär eller blommor används för att göra örttillskott. Echinacea, linfrö, ginseng, ginkgo, såg palmetto, St John's Wort, Black Cohosh, Evening Primrose, Milk Thistle och vitlök är bara några av de växtbaserade tillskott som finns tillgängliga på marknaden. Grönt te och Ginkgo Biloba har till exempel visat sig interagera med receptbelagda läkemedel, enligt ny studie publicerad i British Journal of Clinical Pharmacology. Örtillskott har använts för att behandla en rad sjukdomar i hundratals år. Växter och/eller deras oljor, rötter, frön, bär eller bär, såväl som deras frukter och löv, används för att göra örttillskott.

Läs mer →


Bästa juicers 2021

guide hälsa Hem hushållsapparat hur saftare

Bästa juicers 2021

Juicing ger en näringsbeständig dryck med mindre vätska än andra beredningstekniker. Förutom att producera mer näringsrik juice, gör masticerande juicers att mer näringsämnen släpps ut i juicen. Juice är en hälsosam godbit för dig själv och din familj om du dricker den ofta (mer än två gånger i veckan). Vilken juice -smak är mest populär i Amerika? Den watt som är bäst för dig och ditt kök beror på hur ofta du använder juicepressen. Juicing en eller två gånger om dagen bra? Vitaminer, proteiner, omega-3 och omega-6-fettsyror samt mikronäringsämnen och andra nödvändiga komponenter finns rikligt i daglig juice.

Läs mer →


Bästa vitamins tillskott 2021

mat guide hälsa hälsoförbättring hur näring tillägg vitamins tillskott

Bästa vitamins tillskott 2021

Vitamin A krävs för god syn, ett hälsosamt immunsystem och framgångsrik reproduktion. Den mest rekommenderade formen av vitamin D är kolekalciferol, allmänt känd som kolecalciferol. Detta är formen av D-vitamin som din kropp genererar naturligt som en följd av exponering för solljus. Vitamin E-tillskott kan hjälpa till att förebygga koronar hjärtsjukdom, förbättring av immunfunktionen, minskad inflammation, förbättring av ögonhälsan och förebyggande av inflammation. Avokado är höga i kalium, omega-3-fettsyror, vitamin C och vitamin K, bland andra näringsämnen.

Läs mer →