Hem, personlig vård och livsstilsguide — home appliance

Vad är det bästa sättet att välja en tryckbricka?

apparat trädgård guide Hem hushållsapparat hur tryckbricka

Vad är det bästa sättet att välja en tryckbricka?

Tryckbrickor är utmärkta för utomhusrengöringsjobb som tvätt av bilar och motorcyklar. Två viktiga faktorer att tänka på när du väljer en bricka är vattentrycket (ju högre bar, desto kraftfullare brickan) och vattenflödet. Det är svårt att välja den bästa kraftbrickan för ditt hem och trädgårdsbehov med så många tillgängliga alternativ. Elektriska tryckbrickor eller bensin är de två kraftkällorna. De flesta tryckbrickor är elektriska, vilket gör dem lämpliga för lätta till medelstora uppgifter.

Läs mer →


Bästa juicers 2021

guide hälsa Hem hushållsapparat hur saftare

Bästa juicers 2021

Juicing ger en näringsbeständig dryck med mindre vätska än andra beredningstekniker. Förutom att producera mer näringsrik juice, gör masticerande juicers att mer näringsämnen släpps ut i juicen. Juice är en hälsosam godbit för dig själv och din familj om du dricker den ofta (mer än två gånger i veckan). Vilken juice -smak är mest populär i Amerika? Den watt som är bäst för dig och ditt kök beror på hur ofta du använder juicepressen. Juicing en eller två gånger om dagen bra? Vitaminer, proteiner, omega-3 och omega-6-fettsyror samt mikronäringsämnen och andra nödvändiga komponenter finns rikligt i daglig juice.

Läs mer →


Topp 5 riskokare 2021

matlagning guide hushållsapparat hur riskokare tefal

Topp 5 riskokare 2021

Oavsett om det kallas en riskokare eller en risångare, är en automatisk köksanordning avsedd att koka eller ångris det du letar efter. Den består av tre delar: en värmekälla, en kokningsskål och en elektronisk termostat. Termostaten övervakar temperaturen på matlagningsskålen och reglerar temperaturen på matlagningsskålen.

Läs mer →


Bästa elektriska multikokare 2021

matlagning mat guide hushållsapparat hur flerkokare

Bästa elektriska multikokare 2021

En multikok är en elektrisk köksapparat som gör att du kan göra måltider på begäran. Flerkokare sparar tid genom att byta ut sju eller fler traditionella apparater på en gång. De kan också frigöra mycket utrymme i ditt kök genom att byta ut flera apparater med en. En multikok är en köksapparat som kan laga mat på flera sätt. Du kan laga soppa, ånggrönsaker och skaldjur, friterad fjäderfä eller frysfrukter och grönsaker (känd som blanchering) En multikokare sparar pengar genom att använda mindre energi än en ugn eller en spis.

Läs mer →


Bästa hemmastillverkare 2021

matlagning mat guide hushållsapparat hur soda

Bästa hemmastillverkare 2021

En sodatillverkare är en hushållsapparat som använder koldioxid från en trycksatt patron till karbonatkranvatten. Beroende på typ kan vissa sodatillverkare också ge fizz till juice och te. Karbonerat eller mousserande vatten är inte skadligt för din hälsa. Sparkling vatten orsakar något mer tandemaljerosion än vanligt vatten. I motsats till vad man tror är CO2 inte en gas som andas ut, utan snarare en flytande komprimerad gas som genereras och transporteras eller används som torris. I de flesta fall är mousserande vatten lika friskt som stillastående vatten.

Läs mer →