Erbjudanden för smarta toaletter

Här hittar du de bästa erbjudandena på Brookpad Products Splashlet - japanska toaletter och EcoSplash - Bidet Spray. Om du inte hittar ett intressant erbjudande, kontakta oss eller chatta och berätta för oss vilket erbjudande du är intresserad av.

Försäljning och bästa rabatter

Försäljning och bästa rabatter

De största japanska smarta toaletter och toalettsprutningsförlängningar är nu tillgängliga till försäljning med bästa rabatter. Lär dig det mest effektiva sättet att förbättra komforten och renheten på din toalett med en bidetfunktion. Kampanjen är tillgänglig fram till slutet av månaden eller tills leveranserna slutar. Välj smarta toalettbidetter och bidetstillbehör är upp till 75% rabatterade.

Månadens smarta budet

Vi har ett specialerbjudande för dig den här månaden. Månadens affär upp till 75% rabatt för utvalda smarta toalettbid och bidetfästning. Erbjudandet är giltigt fram till slutet av månaden eller så länge lager varar.

Förbeställningsavtal

Före beställningsavtal

Du kan nu förbeställa vissa varor och tjäna en speciell förbeställning. När nya varor blir tillgängliga kommer du att vara bland de första som får dem.Förbeställningsprodukter kommer att skickas så snart de är tillgängliga, med en prioriterad fraktbehandlingstid. Förbeställningar kommer att vara de första att få produkter när de blir tillgängliga.

Erbjudande för nya kunder

När du gör ditt första köp i Brookpad -butiken kan du få ytterligare rabatt med den rabattkod du får efter att ha prenumererat på nyhetsbrevet. Flera rabatter staplar inte upp.

Gratis frakt av bidet och toalett

Gratis ekonomisk leverans på alla beställningar tillEuropeiska unionen.Denna rabatt tillämpas automatiskt under kassan genom att välja ekonomisk leverans. BESTÄLLNING SPLASHLET -SMART Toalett, EcoSplash -Toalettduschfäste eller vattenfilter och får gratis frakt. Denna rabatt läggs till automatiskt under kassaprocessen när beställningen når det definierade beloppet efter viss rabatt.

Dela med vänner och tjäna

Om du gillar Brookpad -produkter kanske du vill dela ditt intresse med vänner och få något speciellt för er själva. Du kan registrera dig för affiliate -program och få 20% i butiksrabatt för varje framgångsrik rekommendation.

 

 

Judge.me Review Medals