Prova Amazon Prime 30-dagars gratis prov

Är det värt att betala för Amazon Prime?

Prova Amazon Prime 30-dagars gratis prov

Med några ord, ja. Enligt en analys utförd av JPMorgan kommer värdet på ditt Amazon Prime -medlemskap till en årlig summa av $ 785.

Erbjudanden på Prime Day, Lightning -erbjudanden och ett belöningskreditkort som ger dig 5 procent av kontant tillbaka är bara exempel på de speciella fördelarna och rabatterna som är tillgängliga för Prime -medlemmar.

Ovanpå allt annat som sades, med ett Prime-medlemskap ger dig rätt till ett brett utbud av rabatter på medlem, som fungerar som en metafor för glasyren på kakan.

Tillgången till Prime Day -fynd, som är Amazons årliga shoppingsemester och ägde rum tidigare i år, är den överlägset mest betydande fördelen. Oroa dig inte om du inte fångade det; Dessutom har du tillgång till följande i sin helhet:

Tidig tillgång till Lightning -erbjudanden: Prime -medlemmar beviljas tidig tillgång till Shop for Lightning -erbjudanden (som normalt bara körs i några timmar) trettio minuter innan de görs tillgängliga för allmänheten. Håll bara ut en etikett som säger "Prime Early Access" när du handlar på webbplatsen.

Om du är villig att vänta några ytterligare dagar på att din artikel ska komma fram, kommer du antingen att få besparingar direkt eller tjäna incitament som kan användas till framtida inköp när du väljer leverans utan rush som din fraktmetod under kassaprocessen. Dina belöningar kommer att publiceras direkt till ditt konto så snart din gratis order utan rusning anländer, och de kommer också att tillämpas automatiskt på alla berättigade beställningar du gör efter det.

Ett kreditkort som erbjuder belöningar och inte debiterar en årlig avgift eller avgifter för utländska transaktioner: Få en kontantbonus på 5 procent på inköp som görs på Amazon.com och Whole Foods Market, en kontantbonus på 2 procent på restauranger, bensin stationer och apotek och en kontantbonus på 1 procent på alla andra transaktioner. Du kan lösa in dina poäng för en mängd olika saker, som kontanter, presentkort och till och med semester. En av dessa platser är Amazon.

Amazon Prime -medlemskap kommer med otroliga förmåner och unika möjligheter att köpa, se innehåll och spara pengar:

  • Effektiva och kostnadsfria metoder för att göra beställningar, inklusive samma dag, en dag och två-dagars leverans, utöver 24-timmars livsmedelsleverans.
  • Streaming av hundratals filmer och tv-serier på begäran
  • Tillgång till över en miljon låtar och hundratals spellistor, allt utan avbrott från annonser.
  • Gratis videolagringsutrymme på upp till 5 gigabyte och obegränsad online -bildlagring vid full kvalitet

Prova Amazon Prime 30-dagars gratis prov